Hogy lehet az s. e. x8-ra játékokat, alkalmazásokat, rakni hogy müködjön?
Figyelt kérdés
mert akár milyen játékot vagy alkalmazást rakok rá nem müködik és nem is találom sehol a telefonba amit rá raktam.léci segítsetek!!2011. febr. 26. 19:18
1/10 anonim válasza:
marketból kell leszedni a játékokat, java játékok nem fognak menni.. élő internet kapcsolat kell vagy wifin vagy mobilnet
2/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
+engedélyezni kell a "hamis helyeket"
3/10 anonim válasza:
Kell egy alkalmazáskezelő, annélkül nem fogod megtalálni. Töltsd le a marketről az apk installer-t. A gépen hozz létre egy új mappát az sd kártyára, legyen ez pl. "új mappa". Ebbe belepakolod az összes játékot amit akarsz. Aztán leválasztod a gépről a telót, belépsz az apk installer-be ott kikeresed az új mappát. Ott csak ráböksz a játékra és már telepítheted is.
4/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok engedélyezni kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat.így kell: beállítások - alkalmazások - ismeretlen források... - be
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!így most már tudom hogy kell.
2011. febr. 26. 21:28
6/10 A kérdező kommentje:
az apk installer-t csak a Market-ből lehet letölteni?? mert onan nekem nem engedi.és hogyha meg van ez az apk installer akor ezt a telora rá kell teni?
2011. febr. 27. 14:07
7/10 A kérdező kommentje:
EZT a szöveget írja ki amikor le akarom tölteni:There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
2011. febr. 27. 14:36
8/10 anonim válasza:
Regisztrálni kell csak már nemtom hogy hogy kell XD. Írj erre vonatkozóan egy új kérdést.
9/10 anonim válasza:
máshonnan hiába szedede le, nem tudod felrakni, mert nincs a telefonon program, ami kezelje az apk-t.
és:kell hozzá egy gmail account.
bejelentkezel (ha a naptárra mész, akkor is kéri az accountot pl), é hajrá.
10/10 A kérdező kommentje:
hogy lehet regisztrálni a market-re?? :-)
2011. márc. 2. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!