Telefon vagy memóriakártya hibája?
Figyelt kérdés
Androidos ( LG Optimus gt 540 ) telefonomról folyamatosan törlődnek a médiafájlok. Ez alatt a képeket és a videókat értem amit ráteszek vagy a telefonnal készítek. Egyszerűen törlődnek minden figyelmeztetés nélkül.. Már próbáltam os-t frissíteni a telefonon, azt nem engedett.. gyári beállításokat csináltam és úgy is, viszont a zenefájlokat nem törli. Fogalmam nincs már mi a baja. Valami ötlet? Vagy egyenesen vigyem szervizbe? kb 3 hónapos telefon..2011. febr. 25. 18:06
1/4 anonim válasza:
jajj már. minek veszel meg ilyen sz@rokat? nem gondolkodsz előtte? utána meg szopsz mint a torkos borz...
2/4 anonim válasza:
te csak kussoljál el,az optimus igenis jó telefon a maga kategóriájában:)
esetleg ments le mindent és formázd a memóriakártyát.ha nem megy reklamálj a szolgáltatódnál,vagy ahol vetted
3/4 A kérdező kommentje:
köszi 2. : )
2011. febr. 25. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!