Elvesztettem a mobiltelefonom, mit tegyek?
Egyik reggel buszon mentem suliba, és 2. órába vettem észre hogy nincs nálam a telefonom. Nem hiszem hogy ellopták vagy ilyesmi... Szóval, mit tudok tenni ha elvesztettem a buszon??? Remélem nem vette fel senki hanem oda adták a sofőrnek. Ráadásul szüleimnek nem merem elmondani. HELP!
13/F
Nem hinném, hogy odaadták bárkinek is a telefonod! Nem próbáltad hívni? A szüleidnek nem tűnt fel, hogy nem tudnak elérni?
Beszélj a Volán társasággal,amelyiknek a buszán elhagytad,hátha szerencséd van.
Ha ott nincs, és nem is csörög, akkor le kell tiltatni a számot és a telefont is!
Ezt viszont csak az tudja megtenni, akinek a nevén van a telefon.
Mondjuk írj a http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. oldalra, de ettől nem lesz telefonod.
Ha pl érdekel hogy ilyenkor mi a teendő, akkor a keresőt használd. Nem te vagy az első aki elhagyta, és nem is te vagy az utolsó azt hiszem. Már sokszor le lett írva, csak el kell olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!