Famousboy kérdése:
IPhone 3GS 4.2.1-en melyik jailbreak mellett lehet unlockolni?
Figyelt kérdés
4.2.1-es iPhone 3GS-en greenpois0n jailbreak van. A teló T-Mobile függő. Unlock-olni szeretném, mivel nemsokára átmegyek a djuice-hoz, de valami olyasmit olvastam h greenpois0n mellett nem lehet unlockolni. Ez igaz? Ha igen, akkor melyik jb mellett lehet?
Hogy kell telepíteni az unlock-ot?
Lécci linkeljetek magyar leírásokat vagy értelmezhető más idegen nyelvű videókat. KÖSZI! :)
2011. febr. 24. 13:54
1/2 anonim válasza:
az talán segít, de sztem még telefonos boltba is megcsinálják, legjobb tudomásom szerint nem illegális
2/2 A kérdező kommentje:
Házilag szerettem volna INGYEN :D mer jb-t is tudtam volna intézni másnál pénzért, de megoldottam már. Amúgy csak a gyári függetlenítés legális, visszamegy a teló a gyártóhoz és ő függetleníti, ez kb 10.000 Ft. Asszem az iPhone-t így nem lehet függetleníteni csak unlock-al.
2011. febr. 25. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!