Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fizetni kell a navigációért?

Fizetni kell a navigációért?

Figyelt kérdés

Tesóm tegnap szeretett volna venni egy telefont, őt nem érdekli ilyen, hogy android, meg symbian, meg érintőképernyő. A GPS miatt vette volna.

Mikor nézegette a telefont, hívta az ismerőse, aki végül mondta neki, hogy ne vegyen, mert a fiával mentek valahova, többször is bekapcsolták a GPS-t, aztán a 7000-es számla helyett kijött egy 20.000-es.

De hát én nem értem, szerintem nem a GPS miatt lett akkora számlája...

Vagy bizonyos típusoknál fizetni kell érte?

Páromnak Defy-je van, és még soha nem fizettünk többet, pedig sokszor van használva a navigáció.

2011. febr. 24. 08:35
 1/7 A kérdező kommentje:
de bátyám meg meg sem kérdezte az eladót erről, hiába mondtam neki, mérgében letette a telefont, és elhúzott.
2011. febr. 24. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Google Mapsért kell fizetni, mert az folyamatosan az internetről tölti le az éppen aktuális térképrészletet. A párodnak a Defyn lehet pl iGo/Motonav vagy Aura, az nem használ menet közben internetet.
2011. febr. 24. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Látom még mindig vannak hülye emberek akik úgy vesznek telefont, hogy szét sem néznek, nem érdeklődnek utána.

Azért lett nagy a számlája mert a térképet netről tölti le a telefon. Maga a GPS ingyenes de az csak helymeghatározás, térkép is kell hozzá.

Úgy lehet teljesen ingyenessé tenni, hogy már gépre letöltöd a térképet és rámásolod a telefon memóriakártyájára és utána tényleg ingyenes lesz.

2011. febr. 24. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
hülye, aki mondja! Te talán úgy születtél, kedves második válaszoló, hogy anyatejjel szívtad magadba a tudást a telefonokról??? Neked is meg kellett valahonnan tudnod, de ha nem, akkor elnézést kérek, és gratulálok az emberi átlagon felüli elmédhez...
2011. febr. 24. 09:28
 5/7 A kérdező kommentje:
első válaszoló, neked pedig nagyon köszönöm, ment a pont!
2011. febr. 24. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:

"hülye, aki mondja! Te talán úgy születtél, kedves második válaszoló, hogy anyatejjel szívtad magadba a tudást a telefonokról??? Neked is meg kellett valahonnan tudnod, de ha nem, akkor elnézést kérek, és gratulálok az emberi átlagon felüli elmédhez..."

Mekkora egy ... vagy. Istenem. Leírtam szépen, hogy mit csináljon, hogy ne legyen fizetős és arra sem voltál képes, hogy megköszönd.

Erre írtam, hogy hülye:

"Mikor nézegette a telefont, hívta az ismerőse, aki végül mondta neki, hogy ne vegyen, mert a fiával mentek valahova, többször is bekapcsolták a GPS-t, aztán a 7000-es számla helyett kijött egy 20.000-es."

Nem is ért hozzá és ossza az észt. Nyugodtan vegyen mindenki GPS-es telót akinek arra van szüksége csak ésszel használja.

2011. febr. 24. 10:16
 7/7 A kérdező kommentje:

oké, akkor megköszönöm, mert végül is hasznos volt a válaszod, de azért mégis beleszőttél egy kis negatív kritikát is! Köszönöm szépen!

Én azért húztam fel magamat, mert van egy oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni, segítséget kérni, de mégis már a legtöbb kérdésnél, csak a másik szidása, és minősítése megy.

Én nem ezt kértem, hanem segítséget, hogy a testvérem ne csináljon magának feleslegesen számlát.

Én ezért is teszek fel már egyre ritkábban kérdéseket, mert segítség helyett sokan jönnek, a "mekkora tudatlan majom vagy" szöveggel.

2011. febr. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!