Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung wave S8500 vs. Motorol...

Samsung wave S8500 vs. Motorola defy? Csak az android miatt megéri utóbbit megvenni?

Figyelt kérdés

sziasztok!

elkezdtem szemezni mindkettővel, elolvastam a mobilarena teszteket is. majdnem ugyanolyan a kettő, a számomra lényeges funkciókban legalábbis.

szerintetek mi lenne az, ami eldönthetné a dilemmámat? pont az android?

2011. febr. 24. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Akár az Android is lehet... Plusz a Defy-nek lényegesen nagyobb a felbontása (854x480).
2011. febr. 24. 08:28
 2/5 mokkacsino ***** válasza:
Én - természetesen szubjektív elgondolás alapján - ha nem olyan környezetben dolgoznék élnék ahol szükség van az IP 67 - es védelemre, akkor inkább wave-t vennék. A wave alapprocija jobb a grafikus chipjei is sokkal jobb, míg a Defy a ROM és RAM paraméterekkel hasít. Az Android előny lehet, de a BADA is szépen fejlődik, amit szerintem a Samsung nem fog elhanyagolni. Összegezve, ha üzletember típus vagy Wave, ha viszont valószínű, hogy a teló fizikai sérüléseknek ki lehet téve mondjuk munka közben, akkor inkább már a Defy. Én e szerint választanék.
2011. márc. 4. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi.

egyre többen győzködnek a defyről, nem élek túl extrém életet, de megnyugtat, h ha véletlenül leesik, vagy vízbe esik a kis drága, akkor nem lesz baj. sajnos az egyik pár hónapos telefonom így lelte halálát, hogy leöntötték valami xarral.

meg aztán vonz ez az android is :D

amit még szeretnék rajta csinálni: valami sorozatból pár epizód nézése egy hosszú úton, pdf-ek olvasgatása, zenehallgatás, fotózás.

2011. márc. 12. 11:36
 4/5 anonim válasza:

Azért a Wave Superamoled kijelzője sokat nyom a latban.

Ja, és a 480x854 nem olyan lényegesen nagyobb a 480x800-nál.

Elég jó mindkettő telefon, én sem nagyon tudnék dönteni, de biztos nem az android alapján döntenék. Ez a Bada nagyon be fog indulni, pár éven belül otthagyja az androidot.

2011. máj. 25. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ez a Bada nagyon be fog indulni, pár éven belül otthagyja az androidot."

A Bada mögött csak a Samsung van, a termékskálájának a nagyon kis töredékével. Az Android mögött a Google, és a jelenleg kapható készülékekből több(száz)szoros a választék a Badához képest. Nagy számok törvénye alapján nyer a Google, akit legfeljebb az Apple vagy a MS tud legyőzni. MS főleg akkor, ha tényleg megveszi a Nokiát és a kukába vágja végre a Symbiant.

Szóval még mindig Defy. Lassan mindegyik kiadásra kész lesz a Froyo.

2011. máj. 25. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!