Samsung wave S8500 vs. Motorola defy? Csak az android miatt megéri utóbbit megvenni?
sziasztok!
elkezdtem szemezni mindkettővel, elolvastam a mobilarena teszteket is. majdnem ugyanolyan a kettő, a számomra lényeges funkciókban legalábbis.
szerintetek mi lenne az, ami eldönthetné a dilemmámat? pont az android?
köszi.
egyre többen győzködnek a defyről, nem élek túl extrém életet, de megnyugtat, h ha véletlenül leesik, vagy vízbe esik a kis drága, akkor nem lesz baj. sajnos az egyik pár hónapos telefonom így lelte halálát, hogy leöntötték valami xarral.
meg aztán vonz ez az android is :D
amit még szeretnék rajta csinálni: valami sorozatból pár epizód nézése egy hosszú úton, pdf-ek olvasgatása, zenehallgatás, fotózás.
Azért a Wave Superamoled kijelzője sokat nyom a latban.
Ja, és a 480x854 nem olyan lényegesen nagyobb a 480x800-nál.
Elég jó mindkettő telefon, én sem nagyon tudnék dönteni, de biztos nem az android alapján döntenék. Ez a Bada nagyon be fog indulni, pár éven belül otthagyja az androidot.
"Ez a Bada nagyon be fog indulni, pár éven belül otthagyja az androidot."
A Bada mögött csak a Samsung van, a termékskálájának a nagyon kis töredékével. Az Android mögött a Google, és a jelenleg kapható készülékekből több(száz)szoros a választék a Badához képest. Nagy számok törvénye alapján nyer a Google, akit legfeljebb az Apple vagy a MS tud legyőzni. MS főleg akkor, ha tényleg megveszi a Nokiát és a kukába vágja végre a Symbiant.
Szóval még mindig Defy. Lassan mindegyik kiadásra kész lesz a Froyo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!