Melyik telefon a legjobb az alábbiak közül?
Mostanában nagy divat lett a nokiát szídni, hogy mekkora szar, na mondd el hogy mi a baj a symbiannal, nem csili-vili alapból nincsenek olyan átmenetek, nem tudom mire vagy olyan büszke az androidra?? ROM-ok nélkül tiszta bug meg minden, tudom erre vannak, de akkor symbiannál miért nem lehet pl. alapból a ROM-okat meg az SPB-t meg pl. az operát beleszámítani, nagy divat lett itt hogy szarozzuk a symbiant..nem lesz befejezve a symbian fejlesztése, majd 2015-ben, de ha te több mint 4 évre veszel telefont akkor neked is elment az eszed, egy csomó olyan funkciót tud felvonultatni ez a rendszer, amit a symbian nem, pl. USB-OTG, vagy vegyük alapból az N8-nak van a legjobb kamerája, az egész fémből van és minőségi, vagy ez így elmegy a füleg mellett? Mondj egy olyan programot ami nincs symbianon és olyan létszükséglet lenne! Az hogy több játék van androidon? Na és? nincs kevés egyáltalán, sőt ha ez új neked akkor Badára több van, mégsem fogok ezért Badát venni..Aprilis elején itt a 2.0-s frissítés, ami egy csomó minden újdonságot fog hozni, vagy nyáron a 3.0 az új symbian felhasználói felülettel..
Multimédiában nagyon jó az N8, az USB-OTG miatt Pendrivokat, Billentyűzetet, egért, nagyon sok mindent kezel USB-n keresztül, a HDMI csatlakozó, 12MP Carl Zeiss optika a legjobb a piacon amit telefonokba beleraktak, alapból viszi a Divx videókat és feliratot is kezel, pl. ki is rakhatod HD minőségben TV-re a telefonban tárolt filmeket, vagy akár pendriveról is lejátszhatod..Zenelejátszás az nagyon jó, látványos kezelőfelület, olyan mint az Iphoneban, csak sokkal több funkcióval, a füllhallgató is nagyon jól szól, Játékok is nagyon jók rá, nincs annyi mint androidra, de megy a fejlesztés egyre több jelenik meg, nekem most kb 50 van rajta és ezek azok amik nekem szimpatikusak voltak, a rendszer nem fagyott még le. Internetezés nagyon jó vele, én Operát használok viszonylag sok oldalt meg lehet nyitni vele és finom a görgetés stb.. Én nagyon tudom ajánlani ezt a telefont!
Remélem tudtam segíteni! :)
m55-nek igaza van!!!:) Tényleg lesz update Symbiannak is! Különben mit csinálnának 2012 elejéig, amikorra várható az első WP7-es telefon!? Nem fogják hagyni magukat! Jó, lehet elaludtak egy kicsit, de minden gyártónak vannak mélypontjai… És nem teljesen az ő hibájuk, mert mindenki begyulladt az Android-tól. És
miért lenne 2005-ös tudású telefon??? És hiába pakolnak bele egy erőművet Samsungék… Az új Galaxy Tab is háromszor olyan erős, mint az iPad, mégis gondolkozik egy weboldal elforgatása előtt, meg szaggat. Görgetésnél ugyanez. Míg az iPad gondolkodás nélkül csinálja mind2t. A Nokia a legjobb telefongyártó, és nem fogja lenyomni egy ilyen, hogy Samsung. Szerintem az okostelefon-piacra is vissza fognak kapaszkodni…:) Jó lesz az az N8!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!