Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 vagy HTC Desire?

Nokia N8 vagy HTC Desire?

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék vásárolni és ezt a két készüléket néztem ki. Mivel nem szeretek 5-6 kütyüt magamnál hordani egyszerre, általában olyan készüléket vásárolok amiben benne van minden (kamera, gps, mp3, stb...). Ezek közül a legfontosabb az, hogy jó minőségű, éles, szép képeket lehessen vele készíteni. Ezért hezitálok. Az N8 nagyon szép képeket készít viszont az oprendszerével nem vagyok kibékülve, valamiért nem jön be. Plusz az elmúlt két hónapban két nokiám ment tönkre egyik pillanatról a másikra, mindkettőnél a kijelző adta fel, ezért már kicsit tartok tőlük, pedig szeretem őket.

A Desire ezzel szemben egy új szerelem...:) Mindenben nagyon bejön de félek kicsit az újtól(nem boldogulok vele, nem ismerem, stb...). A kamerájáról viszont nem sokat tudok, amit eddig láttam tesztekben az nem mindig győzött meg, bár semmiképp nem mondhatom azt, hogy rossz lenne...

Röviden a lényeg az lenne, hogy egy stabil jó minőségű készüléket szeretnék, jó kamerával és mindennel ami belefér.

Ki, mit ajánlana?

Válaszaitokat, érveiteket előre is köszönöm!:)

2011. febr. 23. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

N8 csinálja a legszebb képeket jelenleg a mobilok közül.

Desire azért nem rossz, de azért azon látszik, hogy nem egy fényképezővel csinálták.

Viszont minden másban jobb, mint az N8, főleg, hogy az N8-nak fos az oprendszere (ha nem tetszik neked az csak a hab a tortán, mert fagyogat/akadozik is).

Magadnak kell eldöntened, hogy mennyire fontos a kép, ha nagyon, akkor N8, persze ha el tudod viselni a Symbiant.

2011. febr. 23. 17:29
 2/5 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a HTC.Android van rajta amihez rengeteg rom van, nagy kijelző nagy proci stb...A nokia lehet, hogy szép képeket készít de ezen kívűl tényleg mindenben pocsék.Az előző válaszolónak meg csak annyit, hogy ha kijön az Se Xperia Arc akkor átveszi az 1. helyet a Nokiától. :) Remélem segítettem.
2011. febr. 23. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne vegyétek sértésnek, de már kezd egy kicsit idegesíteni, h minden egyes ilyen kérdésnél azt írják h mekkora szar az oprendszer stb.. Használtál már ilyet, vagy csak mondod?

Én sem jövök elő az iphonos kérdéseknél hogy mekkora szar, mert nem lehet vele telefonálni, mer szar az antenna, mert tudom hogy ez csak a hibásoknál van..

Nagyjából így néz ki ez is itt..

Nekem ez a telefon egyszer nem fagyott még le, úgyhogy ezt elutasítom, pedig fennvan az összes úgymond minőségi játék rajta ami nem keveset foglal, úgy lazán 3 gigát..

Szerintem nagyon jó ez a telefon, ha nem tetszik a kezelőfelület felrakod a Spb mobile shell-t(nézd meg youtubon ha érdekel), böngészőre meg Operát tudok javasolni, és ilyen koncepcióban egyáltalán nincs szégyelnivalója, android is ezért ilyen népszerű mert ha vmi nem tetszik akkor van rá alternatíva, ezt itt is ki lehet használni..

Én nagyon szeretem, sok hasznos funkciója van, meg lehet rajta mindent csinálni amit egy androidon lehet, sőt az USB-OTG meg hab a tortán a HDMI kimenet stb.. Ahogy nézem az N8-nak minden adatkapcsolata gyorsabb mint a desirenak, az USB-t kivéve, az mind a kettőnek 2.0-s.

Nagyjából ennyi, ha van valami kérdésed szívesen válaszolok :)

2011. febr. 23. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az Xperia Arc-ról meg ne beszéljünk, mer pont annyit tudunk hogy 8MP meg led vaku és ezzel kész is egy összehasonlító videó nem jelent meg úgyhogy szerintem ezzel a kérdéssel nem érdemes foglalozni, sötétben szinte biztos hogy jobb képeket fog készíteni az N8 a xenon vaku miatt, nem tudom elképzelni hogy egy leddel jobbakat lehetne lőni, de mivel nem jött még ki nem mondok rá inkább semmit..
2011. febr. 23. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. márc. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!