LG Optimus GT 540 videóminőség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár hete vettem egy LG Optimus GT 540 mobiltelefont, de a videó minősége elég rossz, nagyon kockás a kép...
ha valaki tudna atni ötletet, hogy mi lehet a baj, a legnagyobb felbontáson használom a lehető legjobb minőségen, és mégis nagyon kockás a kép, valaki ha tudna segíteni, nagyon megköszönném.
2011. febr. 22. 18:45
1/3 anonim válasza:
Inkább egy olcsó Samsung v. Nokia, az LG-ket nagyon sokan szidják, én szerintme meg nem éri meg ilyen nagyon nagyon drága telefont venni. Tapasztalat, hogy a kevesebb, sokszor nagyon sokszorta több. HJa de most olvasom hogy már megvetted, hát akkor nem tudom, remélem hogy neked beválik:)
2/3 A kérdező kommentje:
nekem tökéletesen működik, csak azt szeretném megtudni, miért nem tudom megoldani hogy ne legyen ilyen kockás a képe :S
2011. febr. 22. 19:06
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy valami szoftverhiba?
Nekem egy 1000éves S8300 van, de még ma is olyan videókat készít, hogy bárki megirigyelné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!