Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? Nokia...

Melyiket válasszam? Nokia C5-03 avagy LG GT540?

Figyelt kérdés

sziasztok!

kerestem a forumban, hatha mar tett fel valaki ezzel kapcsolatban kerdest, vagy legalabb erre a nokia tipusra vonatkozoan, de nem jartam sok sikerrel.

olvastam kulonbozo teszteket, ahol a nokiarol nem sok jot irtak, de hat megiscsak nokia, es kb egy arban mozognak.

Ti melyiket valasztanatok? Tenyleg ennyire rossz lehet a C5-03?

Koszi elore is!

2011. febr. 22. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A jelenlegi Nokia/Symbian már zsákutca, a GT540 meg nem a legjobb Android-választás szerintem, de az irány jó.
2011. febr. 22. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
HA e 2 közül akkor nokia, de csak azért mert nekem a LG telefonok nem gyerebe..:)) de ha akarsz akkor már Samsungot vegyél (szerintem ott is vannak olcsobbak):))
2011. febr. 22. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nokia. Ráadásul a c5-03 már elég jó. Én is azt akartam, de aztán másra esett a választásom.

Én egyébként szeretem az LG-t is, volt egy Shine-om azt imádtam.

De a Nokia jobb a telefongyártásban mint az LG.

2011. febr. 22. 14:06
 4/5 A kérdező kommentje:

sziasztok!

koszi a hozzaszolasokat! vmivel ismet okosabb lettem:)

sajnos nekem a samsungok nem jonnek be, igy azok kozt nem is keresgeltem. hiaba okosak, vagy tudnak sokat, vh nem huz hozzajuk a szivem, meg a kezem sem, amivel aztan azokat mukodtetnem...jobb esetben...

szoval vmelyik a ketto kozul lesz a nyero, de gyanitom, h a nokia...

koszi megegyszer!

2011. febr. 22. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is most veszek Nokia C5-03-t! Hibátlan!
2011. febr. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!