Mi lehet a probléma? (lent)
Figyelt kérdés
Két hete vettem egy Nokia 5230-at újan T-mobilenál, és egy olyan problémám lenne hogy azt kezdte el csinálni hogy nem tudom kikapcsolni az édesztőórát....mintha nem érzékelne reggelente...pl ma reggel is 6kor keltem fel volt huzva és egyszerűen nem tudtam kikapcsolni az ébresztőt úgy hogy elhuzom azt a virtuális "slide"-ot (akinek ilyen teloja van tudja miről beszélek)....na szoval az a lényeg h kétszer egymás után is csörgött és nagynehezen gombokkal tudtam kinyomni...
Egyébként Máskor mindig rendesen reagál ma reggel is utána 4x beálitottam és jo volt...és mindig ezeknél a reggeli ébresztéseknél nem jó...
Mi lehet a baj? Valaki tapasztalt már ilyet? Mit csináljak?
2011. febr. 21. 23:39
1/2 anonim válasza:
Nekem egy samsungom van és ott is így el kell húzni. Először nekem is volt ilyen problémám, de aztán magától megjavult...
2/2 A kérdező kommentje:
értem....hát nem tudom h mi lehet a baj...behet befivesz t-mobilehoz és megnézetem....ugyis garis ^^
2011. febr. 27. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!