Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia telefon (WI-FI-s)...

Nokia telefon (WI-FI-s) tulajdonosok! Valóban igaz, hogy rossz a készülék WI-FI vételi képessége?

Figyelt kérdés

Tényleg megszakad, nehezen csatlakozik, nem látja a WI-FI routert és lassú az adatátvitel?

Megerősítő és megcáfoló hozzászólásokat kérnék, akik tapasztalatból írnak és nem csupán Nokia ellenszenvből!

2011. febr. 21. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy most a sok Nokia fan le fog pontozni, de nekem a Nokiákról az a véleményem, hogy S.Z.A.R.!

Fabatkát sem ér, főleg a SMART telók terén!

Egy fostalicska Symbian-os Nokia-ért, amiben van egy húsz mpx-es kamera lassan többet kérnek érte, mint egy használt LADA-ért! :D

De most komolyra fordítva a szót, amennyiért veszel Nokiát, annyiért úgy ezerszer jobb telót veszel, ha már annyi pénzt kidobok egy telóért, akkor az már majdan tökéletes legyen, ne ilyen suck (csak ne mondjak példákat) !

2011. febr. 24. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Na azért itt álljunk meg! Tény, hogy a mostani érintős piacon a Nokia nem a legjobb, de a régebbi gombos, Symbianos Nokiák nagyon tartósak és megbízhatóak. Nekem 3 éve van N95 8GB-om és még mindig teljesen jól megállja a helyét és a Symbiant is nagyon szeretem. Fogadjunk előző, hogy 3 éve még sóvárogtál egy N95 után.
2011. febr. 24. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak!! Nekem 5800 és szuper jó telefon!!:))
2011. febr. 24. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Hali. Egyrészt egyetértek, nem kétség, hogy anno a Nokia milyen jó volt, már az első telók között is ott volt, és igen, a régebbi gombos Nokiák királyabbak voltak, de már akkor sem érte meg az árát, az én Sony Ericsson P990i-m is kb. 3-4 éves és abszolute király még mindíg, azelőtt volt egy Nokia 5700-ám, az volt az utolsó Nokiám.Ahány Nokiám volt mindd elszaródott, Sony Ericsson-okkal meg sose volt gondom és magasan jobbak voltak, mint a Nokiáim (kivéve a t290i az nagyon gagyi volt! :) )

De télleg, ma amennyiért veszel egy csúcskategóriás Nokiát, annyiért olyan telót veszel, hogy beszarsz. Majdnem még az én régi P990i-m-ben is jobb OS van, mint egy több 100k-es Nokiában, és akkor vagyok a legidegesebb, mikor egy ember azt mondja, hogy húú ebben a Nokiában minden benne van. Lószart.

40 ezer Ft. -ért meg olyan androidos telót veszel, ami még a legdrágább Nokiákat is odavágja.

Csak sokan azt monsják, hogy nekik csak Nokiájuk volt mindíg és nekik tökre bevállt meg minden. AZ ÁRÁT NEM ÉRI MEG!

De ezt majd csak akkor fogod belátni, ha kipróbálsz egy király androidos telót!

Szal kedves kérdező: Ha veszel új telót android legyen

2011. febr. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!