Nokia vs Samsung?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb ,melyiket választanád?2011. febr. 21. 12:57
1/19 anonim válasza:
Jó minőségű mindkettő, de nekem Nokiám van, és imádom uh inkább azt.
2/19 anonim válasza:
a nokiakat. de inkabb a regebbiket. volt samsungom is, nagyon kegyetlenul bantam vele, csomoszor esett le kulombozo magaslatokrol, tobb mint 2 evet birta, [link] vegul egyszer mergembe foldhozvagtam, es kettetort, de ket ev alatt egyszer sem volt semmi baja. Most regebbi Nokiam van, arra sincs kifogasom. Uj modellekbol egyiket se szeretem. (touchsreenesek kozul)
3/19 A kérdező kommentje:
Ja és az új modellekre értem.
2011. febr. 21. 13:16
5/19 anonim válasza:
Gombosokban Nokia a legjobb, viszont érintőképernyősben éppen annyira rosszak (képernyő, akkumlátor, wi-fi probléma, az oprendszert hadd ne is emlitsem), mint amennyire jók lettek manapság a Samsung-ok. Ha nem olcsó telefonról beszélünk (20-30 ezer Ft), akkor bátran mondom, hogy a Samsung a legjobbak között van, mig hát a Nokia....
6/19 anonim válasza:
Utolsónak van igaza!! Nokia gombosban jó de érintősben gagyi. Szóval attól függ hogy gombosat vagy érintőset akarsz.
7/19 anonim válasza:
Nokia a régi gombosban valók profik voltak, míg a Samsung abba elég gyenge.Viszont érintősbe fordított a helyzet: Samsung a legjobb, Nokia elég gyenge.Bár már jó hír, hogy a Nokia nem a saját rendszerével fog kiadni telefont, hanem Windows Mobile-t, bár az se a legjobbak között van.
8/19 anonim válasza:
További jó nokiás hírként említeném a Symbian^3 update-et, ami gyökeres változtatás (elvileg). Úgyhogy ha olyan készülékben gondolkozol, akkor megvarhatod. Sztem Nokia amúgy.
9/19 anonim válasza:
Állítólag a Nokia nyilatkozta, hogy már nem készítenek se Symbian Update-t, se Symbian-os telefont.Már Windows Mobile-val futó telefont fognak készíteni.Végre elismerte a Nokia, hogy gyenge az ő rendszerük.
10/19 anonim válasza:
Nem lesz itt semmilyen update! Jövő év közepétől teljesen megszűnik a Symbian! Ezek után ki fektet Symbianos telefonba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!