Nokia vs Samsung?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb ,melyiket választanád?
2011. febr. 21. 12:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Jó minőségű mindkettő, de nekem Nokiám van, és imádom uh inkább azt.
2011. febr. 21. 13:01
 2/19 anonim válasza:
100%
a nokiakat. de inkabb a regebbiket. volt samsungom is, nagyon kegyetlenul bantam vele, csomoszor esett le kulombozo magaslatokrol, tobb mint 2 evet birta, [link] vegul egyszer mergembe foldhozvagtam, es kettetort, de ket ev alatt egyszer sem volt semmi baja. Most regebbi Nokiam van, arra sincs kifogasom. Uj modellekbol egyiket se szeretem. (touchsreenesek kozul)
2011. febr. 21. 13:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Ja és az új modellekre értem.
2011. febr. 21. 13:16
 4/19 anonim ***** válasza:
38%
Régen Nokia, most Samsung.
2011. febr. 21. 13:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Gombosokban Nokia a legjobb, viszont érintőképernyősben éppen annyira rosszak (képernyő, akkumlátor, wi-fi probléma, az oprendszert hadd ne is emlitsem), mint amennyire jók lettek manapság a Samsung-ok. Ha nem olcsó telefonról beszélünk (20-30 ezer Ft), akkor bátran mondom, hogy a Samsung a legjobbak között van, mig hát a Nokia....
2011. febr. 21. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Utolsónak van igaza!! Nokia gombosban jó de érintősben gagyi. Szóval attól függ hogy gombosat vagy érintőset akarsz.
2011. febr. 21. 14:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nokia a régi gombosban valók profik voltak, míg a Samsung abba elég gyenge.Viszont érintősbe fordított a helyzet: Samsung a legjobb, Nokia elég gyenge.Bár már jó hír, hogy a Nokia nem a saját rendszerével fog kiadni telefont, hanem Windows Mobile-t, bár az se a legjobbak között van.
2011. febr. 21. 15:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
További jó nokiás hírként említeném a Symbian^3 update-et, ami gyökeres változtatás (elvileg). Úgyhogy ha olyan készülékben gondolkozol, akkor megvarhatod. Sztem Nokia amúgy.
2011. febr. 22. 08:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Állítólag a Nokia nyilatkozta, hogy már nem készítenek se Symbian Update-t, se Symbian-os telefont.Már Windows Mobile-val futó telefont fognak készíteni.Végre elismerte a Nokia, hogy gyenge az ő rendszerük.
2011. febr. 22. 09:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem lesz itt semmilyen update! Jövő év közepétől teljesen megszűnik a Symbian! Ezek után ki fektet Symbianos telefonba???
2011. febr. 22. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!