Minden esetben ingyenes a WIFI?
Figyelt kérdés
Iphone 2G-vel szeretném kipróbálni a Wifit a Westendben. Hogy tudom rajta beállítani, hogy csak Wifizzen ne menjen másképp a netre?2011. febr. 20. 22:21
1/10 anonim válasza:
Isten az atyám nem értem mit szeretnél...
2/10 anonim válasza:
Jah... értelek. Elolvastam még vagy ötször :) Ha wifivel mész fel a netre, egyértelműen ingyenes. Nyugodtan netezz a westendben wifivel, nem kell fizetni érte. Nem a sim kártyádról fogja a pénzt lehúzni.
3/10 A kérdező kommentje:
Még nem Wifiztem a telón, szeretném kipróbálni. Ha keresek egy Wifi pontot, és csatlakozom, az nekem ingyenes? Mit jelent a képernyő tetején kiírt E- betű?
2011. febr. 20. 22:31
4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Akkor is tudok csatlakozni, ha elvileg a net le van tiltva a telón? (előző tulaj tiltotta le, gondolom nem a Wifi, hanem a sima net miatt) És az az E betű mi lehet, ugye nem EDGE? :S
2011. febr. 20. 22:33
5/10 anonim válasza:
Ingyen netezel, ha nem használsz majd a neten vagy nem töltesz le semmi pénzes progit akk ingyenes. De az adatforgalmat érdmemes letiltani.
6/10 anonim válasza:
Én sokat nem értek ehhez, de ha az E betű ott van, az nem jelent jót. A párom vett egy androidos Samsung Galaxy 3-at, és az első tel. számlája 63ezer Ft lett, mert vmi programot kellett volna letölteni, hogy az adatforgalmat ne számolja (vagy mit). Szóval ő csak wifizett, aztán mégis ez lett a vége.
7/10 A kérdező kommentje:
Basszus. És hogy tudom korlátozni a netet ezen a telón? :S
2011. febr. 20. 23:03
8/10 anonim válasza:
Vedd ki addig a simet, tuti nem lesz számlád miatta. :)
9/10 anonim válasza:
Beállítások,általános,hálózat,mobil adatforgalom kikapcs:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, már megoldottam. Voltam bent a Pannonnál és letiltották a kártyámon a netezést, tehát elvileg csak Wifizni tudok. Ettől függetlenül még mindig ott az E betű. Sőt ma du. már O is volt :)
2011. febr. 21. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!