A mobilom bőrtokjának a mágneses zárja zavarhatja a telefont?
Figyelt kérdés
Nem tapasztaltam semmit, ami erre utalna, csak a biztonság kedvéért kérdezem.2011. febr. 20. 21:23
1/3 anonim válasza:
Én nem hinném, hiszen a jel, amit kibocsát a készülék, az is egy elektromágneses hullám. Pont ma vettem észre, hogy az egyik nagy műszaki áruházláncban a telefonok erős mágnessel vannak rögzítve a pulthoz, mégis működnek (még az árcédulák is mágnesesek mellettük).
2/3 anonim válasza:
Nem! Ez a mágnes-fóbia még a floppylemezek idején terjedt el, mert azokat tényleg tönkre tudta tenni egy mágnes! A telóknak és a memokártyáknak nem árt
3/3 anonim válasza:
"Nem! Ez a mágnes-fóbia még a floppylemezek idején terjedt el, mert azokat tényleg tönkre tudta tenni egy mágnes! A telóknak és a memokártyáknak nem árt"
Erről csak az hiszi hogy fóbia, akinek még nem okozott gondot.
Ha összecsukható telefonod van, akkor megszívhatod vele. Ugyanis a legtöbb típus onnan tudja hogy nyitva van, hogy az alaplapon van egy Hall generátor, a nyíló részen pedig egy felmágnesezett vasdarab. A vasat szépen át tudja mágnesezni, így a készülék mindig nyitottnak érzékelheti emiatt.
Aki nem tudja, az csak hordja a szervízbe hogy megint sz@r a telefonja.
Egyébként más befolyása nincs a működésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!