Megtudom valahogy szüntetni az előfizetésemet? Még van egy év hátra és most 0 ft a xperia x10 és azt akarom de az már sok lenne hogy előfizu egy szere
Az egy év minden bizonnyal arra vonatkozik, hogy aláírtál annak idején 2 évet azért hogy kaphass egy telefont részletre. Ha kifizeted a részleteit, akkor vehetsz másikat, de nem kapod meg 0 forintért, hiszen 2 évet kellene aláírnod, de az előző sem telt le.
Így csak dominóval veheted meg maximum.
Hát az úgy volt hogy 6*990ft kellet fizetni és most volt 12-én egy éve hogy megvetem annak a telónak a részletfizetése lejárt csak még a hűség nyilatkozott van még egy évig
Ha anya vagy valaki a családtagból veszi meg akkor neki is csak 1850 et kell fizetni az előfizetés díját?
Nem tudom honnan vetted azt az 1850-et...
Ha nulla forintért veszed, akkor elő kell fizetned a média mánia xl díjcsomagra, ami havi 16ezer ft.
Jelenleg két lehetőséged van.
-A saját előfizetéseddel megveheted nélkül 12 hó X 4170 Ft áron, úgynevezett készülékváltással. Ebben az esetben hosszabbodik a hűségidő is.
-Dominó díjcsomagban 84 990 Ft, ugyanez webshopon keresztül 80 741Ft
Sok sikert az új telefonodhoz.
Egy szó benne maradt fölöslegesen: nélkül.
Jelenleg két lehetőséged van.
-A saját előfizetéseddel megveheted 12 hó X 4170 Ft áron, úgynevezett készülékváltással. Ebben az esetben hosszabbodik a hűségidő is.
-Dominó díjcsomagban 84 990 Ft, ugyanez webshopon keresztül 80 741Ft
Sok sikert az új telefonodhoz.
"A készülékváltást csak a hűségidő lejárta után tudod érvényesíteni !!!Most csak annyit tudsz tenni hogy dominóban megveszed és átrakod a kártyád."
Aktív hűségidő alatt is lehetséges a készülékváltás. Pl ha 2 évet írtál alá, egy év után lehet másik telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!