2011 szeptemberében milyen érintőképernyős telefont érdemes venni?
1. köszönöm a választ :)
2. Ebben tökéletesen igazad van. De úgy gondolom hogy a mostani telefonoknak lesz teljesen reális ára majd szeptemberben :)
Nem csodálnám, ha a Galaxy S2-nek kicsit elrugaszkodott ára lenne majd, pedig a kérdező gondolom nem egy 200ezer körüli "csodára" gondol...
Nos, én 1 hónapj egész jutányos áron jutottam hozzá egy elég jó készülékhez ~40ezerért (előfizuval, de kártyafüggetlen), ami fél éve még nem volt piacon. 858x480 felbontás, multitouch, Android 2.1 (2.2 folyamatban), 800-as proci, kb 2GB memória (amit még a csúcs S2 sem tud)+2GB SD-kártya. Nem kínai gagyi volt (Motorola), és elméletileg csepp és ütésálló.
Szóval van remény normális árú készülékre még szeptemberig is :) Az árak úgyis akkor fognak kideülni, most még csak találgatás lenne azt mondani, hogy az S2 akkor nem 200, hanem 150 lesz. A 200 is találgatás :)
Hát igen nem egy százezres csoda kell :)
Előfizus lenne. Vodafonos (MOl családi) csomagban.
Milyen Motorola volt nyitott vagyok mindenre a lényeg hogy érintőset szeretnék, ami azért okos is legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!