ZTE Blade rejtélyes merülés?
ZTE Blade készülékem van.
Tegnap délután feltöltöttem, este mikor lefeküdtem 98%-n volt az akkumlátor, viszont most hogy reggel megnéztem már csak 67%.
Éjjel senki nem használta a telefont.
Mitől lehet ez?
Néha csinál ilyeneket, de amúgy 3-5%-t merül éjjel általában.
Feloldóminta van rajta, és senki nem tudja rajtam kívül, és nem a legegyszerűbb a minta.
Nem mindig csinál ilyet.
Most kéne szervizbe vinni vagy ha durvábbra fordul?
Rendben akkor hagyom majd jobban merülni.
Ha továbbra is csinálja mindenféleképpen visszaviszem.
Köszi a válaszokat!
Battery Usage tool mit ír használónak? Settings/Battery Manager/Battery Use. Profil mire van beállítva? Smart?
(Bocs az angolért, de nincs magyar nyelv a telómon :P)
Cella készenlét 50%
Telefon tétlen áll. 45%
Kijelző 3%
Hanghívások 2%
Nekem is ilyesmi volt (más telón). Leszedtem minden telepített alkalmazást, és újratettem őket. Úgy néz ki, hogy egyikkel se volt gond, mégis hamar lemerült. Pluszban az APN-t kikapcsoltam (a wifit mindig elfelejtem, de azt használom is). Talán valami mediaplayert nem raktam még vissza, ami furcsának tűnt. Ettől most megjavult (30+ óra alatt merül 100->30%-ra).
Nekem mondjuk úgy merült le, hogy kb éjfélkor 60%-on lefeküdtem aludni, 5:30-kor már nem tudott ébreszteni.
Ritkán csinálja a fent említett dolgot.
Ha csak telefonálok és ritkán netezek vele, akkor 5-6 napot kibír.
Naponta 15%-t merül általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!