Van, aki már rendelkezik Samsung Galaxy Ace készülékkel?
Telenornál már lehet kapni pár napja, esetleg van, aki már vett ilyen készüléket? Egy pár sort írhatna róla....
Vajon mennyiért lehet kihozni a telenortól bónusz programban... Kb 60K örül árulják, akik kihozták.
Az összes választható tarifánál válaszd ki a neked legmegfelelőbbet és nézd meg az árát! Nekem nincs ilyen, de kiprobáltam már az első napokban! Szeliden, de kikell jelentenem, hogy megvan az új, jelenleg legjobb középkategóriás Androidos telefon! A képernyőjének csak papiron rossza felbontása, élőben nagyon is szép és a képélménnyel sincs baj. Ilyenekbe csak a nagy ZTE tulajok kötnek bele, akiknek nem futja ilyenre, hát akkor szóljuk le, aztán 3 hónap múlva vándorolnak a szervizbe, mert a képernyő pixelhibás vagy optikai törés áldozata lett! Tehát a képernyője nagyon is rendben van, a kapacitiv technológia miatt meg az érzékenység is teljesen rendben van, sőt, ebben az árkategóriában az átlagnál jobb! A 800 Mhz-es processzor kitesz magáért, semmi akadozás vagy laggolás, a kiváló oprendszer teljesen gördülékenyen fut a gépen, játékra is próbáltam, kifogástalan. Továbbá az összeszerelési minősége is rendben van, tehát kijelenthetem, hogy a telefon ajánlott! Az oprendszerre rossz szavunk nem lehet, a futtatására még annyira sem, mert a telefon minden szegletében hozta a Samsung a tőle elvárt szintet!
Kösz a beszámolót, azóta már megjelent a mobilarenas teszt is, azt is érdemes elolvasni!
Várom, hogy lemenjen az ára kb. 35-40 re és akkor emberi áron meg lehet venni.
Két apróbb hibája van a telefonnak, persze tökéletes telefon nincs.... 1. Az akku lehetne 1500mah-s. 2. 320x240-es videó viccesnek számít. Még jó, hogy a kamera 5MP-es és Led vaku is van a készülékben. Talán az xda-sok megoldják a videó kérdését ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!