Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha van Wifim akkor ingyen...

Ha van Wifim akkor ingyen netezek?

Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes.. :S de nemreg kaptam Nokia C3-as telefont, es azon van wifi. probalgattam mindent rajta, es levette az osszes penzem a telorol ahogy neteztem.de amikor nem volt feltoltve akkor is ment a net..tehat nemtom miert vette le a penzt. szal ha wifin keresztul csatlakozok a netre akkor fizetek vagy nem?
2011. febr. 16. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van a közelbe ingyenes vagy véletlenül kódolatlanul hagyott wifi és rácsatlakozol az ingyen van. Amúgy pénzes
2011. febr. 16. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A Nokia C3-nak konkrétabban melyik verziója van neked?

Én is most kaptam egyet, és én is hasonlóan jártam, mint te.

2011. febr. 17. 06:20
 3/5 DannyZuko ***** válasza:
Ha wifin, akkor nem, de figyelj oda, h valóban wifin legyél, mert van pár telefon ahol külön kell állítani, hogy netre a wifit használja ha aktív. Cimbi is úgy járt, hogy aktív wifi mellett netezett és közben a böngésző a gprs-t használta.
2011. febr. 17. 08:58
 4/5 A kérdező kommentje:

kosz a valaszokat.

amikor ramegyek a netre akkor eloszor irja h WLAN kereses vagy T-mobile internet .. ott kell kivalasztani a WLANT.. ugye? vagy hol gondoltad hogy beallitani?

am Nokia C3-00 .. en is most kaptam nemreg.. ezert nem ertek meg ilyesmihez :S...

2011. febr. 17. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Nokia C3-00 van! :-)
2011. febr. 17. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!