Htc Desire HD vagy Iphone 4?
Figyelt kérdés
Kérlek indokold a válaszod hogy melyiket választanád. Lehetőleg pár dolgot mondjatok h melyik jobb miért,másik miért nem jobb...stb. Csak szólok hogy azt ne írjátok hogy azért HTC mert az olcsóbb tehát most szerencsére van keret mindkettőre úgyhogy kérlek írjátok le amelyiket gondoljátok2011. febr. 16. 18:10
2/7 anonim válasza:
egymilliárd ilyen kérdés van csak itt, és még egy szupergalaxist kitöltő adatmennyiség magyarul az interneten csak erről a témakörről. miért nem tudsz rákeresni?
3/7 anonim válasza:
Nekem HTC Mozart 7 Windows Phone van, barátomnak Iphone 4.
Őszintén szólva valamelyik ebben jobb, valamelyik abban jobb.
Ha fontosak számodra a különféle alkalmazások, akkor Iphone.
Én nagyon szeretem a HTC-met, a barátom sokszor irigyli tőlem, én meg az övét:D
Szerintem mindegyik jó telefon, bár az aksi vacak. Bár tény hogy nekünk mindig az internetre van kapcsolódva, gondolom azért:)
De hogy ne veszekedhessünk vettünk egy Ipad-at:D
4/7 anonim válasza:
Htc szerintem sokkal jobb mint az Iphone 1 sokkal szebb. 2 az iphone nal nem mindig lehet telefonálni mert ha non megfogod az oldalát akkor löttek a beszélgetésnek( nem kitaláció ismerősömnek az van azt mondta h 1 rakás hulladék)
6/7 anonim válasza:
Sztem siman HTC-t vegyel 100x-or jobb a masiknal s nem is akkora kerites van csinalva neki..ott csak a reklamot fizeted meg...htc megbiuzhatobb s minden...! CSakis HTC
7/7 bp1985 válasza:
Ha van felesleges sok pénzed egy divattelefonra, amivel szenvedni kell, mire életképes, akkor IPhone, viszont ha dolgozni akarsz a telefonnal, és nem szeretsz szenvedni, akkor htc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!