Mi a különbség az Iphone clone és az eredeti Iphone között?
2. válaszoló vagyok, rájöttem hogy melyik iPhone éri meg az árát :) A kínai csináltak iphone cookie-t, cuki, finom, ájfon kinézetű, és nem kerül 200ezer forintba :))))
Ha az iPhonera gondolsz és nemtudod mi a különbség...
Szóval:iPhone 4 vs IPhone 4g(mtk platformos cuccok)
Eredeti : 1Ghz-es processor,512MB rammal.Hamis:359mhz-es mtk chipset.
Eredeti kapacitív multitouchos érintőkijelző,retina 960-as felbontás.Hamis:rezisív 262K színű,360x400körüli felbontás.
Programok :iPhone:kb 500.000
Hamis,javas progik:0tól 10ig.
A klón kb 3hónapot bír ki legfeljebb.Többet nem írok,mert minden különbözik,semmi közük egymáshoz,majdnem értelmetlen a kérdés.
pl. 5230navi
Megveszed ebayen aztán hiába akarsz hozzá bármit is kapnu,mindenki furán,vagy röhögve,fog rád nézni.
tudtátok hogy az iphone clone 4 ~70%-a nokia alkatrészekből áll pl:akku antenna proceszor nyák szalagkábelek némelyike valamint van benne Mitsubishi kijelző utángyártott gombsór sony hangszóró kingston memo ...stb
aki javított ilyesmit az tudja!
lényegében minőségibb alkatrészekkel dolgoznak mint az apple gyárban!
a nokia minőségibb mint az apple? érdekes akkor a csodálatos nokia miért b*szta el az összes telefonját a szarravaló rezisztiv kijelzővel? x6 n8 kivételek de erre ennyit kellett várni? meg miért volt lassabb meg instabilabb az összes nokiám mint a mostani iphoneom? miért fagyott be az 5800-m minden nap és az n97-em minden héten. miért tört le az 5800-m hátlap pöcke attól hogy kétszer levettem a hátlapot. miért roszogott az ujonan vásárolt n97-em? mert a nokia cuccok minőségibbek mint az apple?
ember hol élsz..?
ha javítottál volna nokiát meg apple készüléket nem írnál ekkora kolosszális baromságot.
Rezisívnek sok köze nincs a minőségtelenséghez,de mind1 :)
Technológiai eljárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!