Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, hogy bemérték a...

Lehetséges, hogy bemérték a mobilomat, és innentől tudják hol, merre járok, ha be van kapcsolva?

Figyelt kérdés
Hívtam egy embert. 2* nem vette fel, és nem volt a híváslistában a hívás. Ilyen még nem volt eddig, hogy nem jelezte ki a kimenő hívást. Ráadásul az a gyanúm, hogy tudták, hogy merre járok. Úgy olvastam van olyan mobiltelefon, amin van olyan funkció, hogy be lehet mérni a másik ember mobilját pl. családtagét, hogy tudjuk merre van.
2011. febr. 16. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de miért tettek volna ilyet, hacsak nem valami bűnöző vagy hasonló vagy?
2011. febr. 16. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mi van a híváslistádban, nem a szolgáltató műve, hanem csak a telefonodé.

Azt hogy épp merre jártál, regisztrálja a rendszer. De nem utca, házszám szerint :) Hanem azt hogy adott területet lefedő cellában volt a telefonod.

Családtag bemérése? Hát, nem hiszem hogy a szolgáltató magánszemélyeknek kiadna bármilyen infót is.

De biztos akad itt olyan aki jobban tudja.

2011. febr. 16. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Telepíthető a programokra olyan alkalmazás, amivel követni lehet a telefont. De nem minden telefonra létezik ez. többnyire csak a GPS-es telefonokra. De azt nem tudom, hogy miért következik az, hogy tudták hol vagy abból, hogy két ember nem vette fel a telefont... Neked erős paranoiád van amúgy? Vagy hallucinációk?
2011. febr. 16. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bűnöző.:) Ezek szerint biztos haluztam.:D
2011. febr. 16. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nézd, a net hemzseg az olyan progiktól, amik tökéletesen illegálisak, és akár ilyen dologra is képesek. Egy elég elvont ürgét kéne találnod, aki tud futtatni valami szoftvert a telefonodon, hogy tényleg van-e ilyen rajta. Mondjuk azért azzal kezdeném, hogy pl. a tesómén talált ilyet egy haverja és tudni akarom, az enyémen is van-e.

Viszont a mobilok is meg tudnak kattanni. Nekem amíg Nokiám volt, sokszor megkattant. Magától tárcsázott... stb. A szolgáltató meg mindenképpen tudja merre jársz. Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetést, de beviheted valami mobilszervizbe, esetleg márkaszervizbe, hogy nézzék meg. Viszont ez fizetős dolog, és gondold át, mit fogsz mondani, hogy ne paranoiás zakkantként kezeljenek.

2011. febr. 16. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100150m pontosan lehet cella alapján bemérni mobilt, de szerintem simán üldözési mániád van
2011. febr. 16. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
12:53 vagyok. Szerintem nem vagy ezért paranoiás. Engem azért szoktak annak tartani, mert riadót fújok, ha a gépen a vírusirtó nem frissít - pedig ez tuti jele annak, hogy valami malware kilőtte. Kis idő múlva sajnos mindig be is igazolódik a gyanúm, és az okosok is mindig erre hívják fel a figyelmet.
2011. febr. 16. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:
A nyomkövető csak akkor működik, ha mindkét telefonon telepítve van.
2011. febr. 16. 13:45
 9/9 anonim válasza:
2011. febr. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!