Hogy lehet LG telefonokba jobb akkumlátort venni?
Van egy Lg gs290-em amive nagyon gyagyi akkumlátor van 1 napig bírja h akicsit hallgatok zenét
Gol tudnék bele jobban venni/csináltatni.. ?
ebay.com
vastagabbhoz ajánlott a pót hátlap is
Vagy esetleg a meglévő akksit úgy használni ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Ha odafigyelsz a helyes használatra jó lesz, hiszen a gyárban sem viccből raknak bele olyat amilyet.
Nekem Kp502-es van gyári akksival, sokan erre is panaszkodnak, de nem értem miért.Jómagam szinte egész nap telefonálok,munkába jövet-menet zenét hallgatok-internetezek és 6-7 napig bírja!
A céges mobilom egy majdnem alap nokia, azzal csak telefonálni szoktam és jó 10-12 napig bírja.
Hát az utolsónak csak annyit hogy nem kell gyémántként bánni vele, csak egy picit odafigyelni!
Nekem is egy éves az 502-es, eléggé strapás környezetben használom mégsincs vele gondom.Kijelző is jó csak érdemes pl. újrakalibrálni ha bemondja az unalmast(nem viccból van ez a menüpont a beállításokban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!