Két sim kártyám van, de nem akarok két telefont magamnál tartani mindig. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Sokat kutakodtam a neten megoldásért. Találtam úgyn. dual sim-es telefonokat, de a választék elég gyér. Javarészt kínai vackok vannak, illetve a Samsung dobott egy elég korrektet piacra, az viszont 50e ft, és tudása meg nincs akkora mint amennyibe kerül. Láttam dual sim adaptereket, de azok meg állítólag nem kezelnek egyszerre két sim kártyát.
Mit tudnék csinálni? Hogy járnék a legjobban? Jó lenne egy a jelenlegi technikához alkalmazkodva jónak mondható telefon, amivel tudok egyszerre valamilyen úton-módon két sim kártyát használni.
2011. febr. 15. 18:44
1/2 Dave46 válasza:
létezik egy LG ks660 nevű 2 simes mobil ami normálnak mondható de 50ezer és ez sem váltja meg a világot.
2/2 A kérdező kommentje:
akkor még mindig inkább a samsung b7722
2011. febr. 15. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!