Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki ért az LG-hez bővebben az...

Aki ért az LG-hez bővebben az LG KU990i (Viewty-hoz) az lécci segítene nekem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Lenne egy problémám LG KU990i-vel kapcsolatban. Naszóval lecseréltem az LGAPP mappám de előtte még "Emergency download-ban" csináltam egy szoftverfrissítés szerű dolgot V10a-ról V10b-re, aztán lecseréltem az LGAPP mappám mert ezután a bizonyos firmware frissítés után nem maradt semmi a telómon csak az alap mappák (pl. LGAPP üresen, az azon belüli mappák, Temp, Nvm stb. szintén üresen). Az LGAPP mappám is V10b-s volt. Miután ezt mind megcsináltam, bekapcsoltam a telefonom. Amikor bekapcsoltam rögtön az fogadott, hogy nincs hálózatom. Erre azt gondoltam, hogy semmi gáz majd átállítom "Automatikus"-ról "Kézi"-re a hálózatkeresést, de nem engedte azt írta ki, hogy "Időtúllépési hiba". Ezután bementem a "Szervíz menü"-be ( 3845#*990# asszem) és csináltam egy "Factory reset"-et.Először meijedtem, hogy mifog történni mert nem akarom továbbrontani, ezért kiszedtem az akksit és újraindítottam. De ezután sem hagyta abba, így inkább megvártam, hogy milesz. Oké miután megtörtént a reset azután újraindult a teló, lement az akksi fullról 1 kockára (mint amikor megvettem), de még mindig nem volt hálózatom. Mit tegyek, hogy legyen? Ja, és az akksi is csak 8 órát bír 0%-os fényerővel, "Takarékosság módban", használat nélkül és billentyűzárban (ezek a problémák előtt 6x-or ennyit bírt). Lécci valaki tudna segíteni ebben a 2 problémában? Nagyon fontos lenne és nagyon hálás lennék érte! :)

Ja, és nemrég sikerült Normal módban is csinálnom egy szoftverfrissítést(V10b-re), de nem változott semmi, aztán megcsináltam V10a-ra is akkor se történt semmi, még így sincs hálózatom és az akksi is keveset bír.:(

2011. febr. 15. 14:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!