Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Nokia 5230-as mobillal...

Ha Nokia 5230-as mobillal navigálok, akkor használja a telefonhálózatot? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nagyon buta kérdés, nézzétek l nekem, de próbából egy ismert útvonalon navigáltattam magam, és amint átértem az országhatáron, kiírta, hogy idegen hálózatban a szolgáltatás többe kerülhet.

Ez azért furcsa nekem, mert van GPS-em is, és azon felül, hogy megvettem, még semmibe sem került. Ez számomra azt jelenti, hogy ha van egy olyan készülék, ami a műholdról érkező jeleket fogni tudja, akkor azt ingyen teszi. Ehhez képest a mobiltelefon, ami szintén csak egy GPS jel vételére alkalmas készülék, mit akar a Pannon hálózattól? (Vagy akár a külfölditől?)

2011. febr. 15. 10:05
 1/1 anonim ***** válasza:
A navigálásnál használja a hálózatot,helymeghatározásnál viszont nem.
2011. febr. 15. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!