Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik a Nokia 5230-on...

Hogyan működik a Nokia 5230-on a Facebook?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 20:45
1 2
 11/17 bp1985 ***** válasza:

Egy pici baba mellett nem sok időm van itt ülni

Értem, ez más. De facebookra van idő, látom, ott nincs akkor a pici baba?:) Amúgy pedig jó egézséget kívánok neked is, illetve a babádnak is.

2011. febr. 14. 21:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Ki vagy te hogy számon kérsz, De ha tudni akarod rokonaim külföldön élnek és ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja hogy érintkezzünk. Mivel a telefon mindig kéznél van. Ne ítélkezz előre. Nem egy tízen éves gyerek vagyok aki facebook függő lett.
2011. febr. 14. 22:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ez már abból is látszik hogy teljesen hülye vagyok még a saját telefonomhoz is.
2011. febr. 14. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:

ha t-s vagy akokr a böngészőbe írd be hogy

0.facebook.com

semmi aktiválós hülyeség nem kell. arra figyelj, hogy ne legyen http, vagy www előtte.

2011. febr. 15. 01:01
 15/17 anonim válasza:

utolsónak:

nekem aktiválni kellett mert sehogy se akart működni...

2011. febr. 15. 10:58
 16/17 A kérdező kommentje:

köszönöm, elküldtem az m-t, mielőtt írtál utolsó előtti és nekem azt küldték vissza hogy már aktiválva van.

Viszont nem tudom hova kell beírni amit írtál.

nekem az interneten belül ezek vannak:

online megosztás, keresés, névjegyzék, youtube, facebook, frindsterm nyspace, web'n'walk, amazon és hi5

ha bármelyikbe belemegyek kérdezi hogy csatlakozom-e a hálózathoz. ebből arra következtettem hogy ezek mind fizetősek, viszont olyan hogy böngésző nincs sehol.

2011. febr. 17. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:

biztos van a telefonon böngésző.

annka a címsorába.

2011. febr. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!