Sony Ericssonról sms-eket lementeni a gépre? Lehetséges valahogy? =/
Figyelt kérdés
Már napok óta írogatja, hogy 95%-ban megtelt... nekem meg nincs szívem a régieket törölgetni, meg szeretném, ha meglennének még jó sokáig.
Valahogy le szeretném menteni őket gépre. Csak ötletem sincs, hogy hogyan :(
2011. febr. 14. 20:45
1/4 anonim válasza:
Egyesével megnyitod és begépeled őket. Jobb ötletem nincs. Nekem is meg kéne ejtenem, csak nem sok kedvem 600 smst átmásolni.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg a MyPhone explorerrel.
3/4 A kérdező kommentje:
A MyPhone explorert telepítettem, az egy jó ötletnek tűnt... viszont már fél órája ezzel szenvedek :
""Ha USB kábelt használ: A telefon csatlakoztatásakor megjelenő menüben válassza a "Telefon mód" opciót""
oké, telefon módban van, de a gépem abból semmit nem érzékel :D ajj akkor sem adom fel >.<
2011. febr. 15. 19:45
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg másik usb csatlakozóba dugni. Vagy ha nem lenne fenn az usb driver tedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!