Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom aktiválni LG...

Ben11222 kérdése:

Hogyan tudom aktiválni LG Optimus GT540-en?

Figyelt kérdés

Sziaszokt!

Szereztem egy ilyen készüléket, észeretném megkérdezni, hogyan tudom átállítani, hogy ne csak zenét tudjak rá áttölteni hanem pl alkalmazást. Avagy hogyan tudnám rajta bekapcsolni a PC suite-t ???

2011. febr. 14. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha USB-vel összekötöd a telefont a géppel akkor húzd le az értesítési sávot. Itt át tudod állítani a kapcsolódási módot (usb háttértár vagy valami ilyesmit keress, mert akkor egyből tudsz másolgatni a memóriakártyára)

De az alkalmazások beszerzéséhez a Marketet ajánlom.

2011. febr. 14. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Stia!Köszönöm gyors válaszod elkeztem próbálkozni amarkettel a free alkalmázoskat letölteni, de amikor elkezdem letölteni, mindig az van, hogy ezt írja ki:

You download was unsuccesful. A jelentést értem, de hogy tudnám letölteni a filet ? :SSS

2011. febr. 14. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerül akkor próbáld meg újra. Nekem nagy ritkán ha van ilyen akkor az újrapróbálás segít.
2011. febr. 14. 21:31
 4/8 A kérdező kommentje:
többször is próbáltam ,seemi. Esetleg frissítenem kellene, hogy tudom megtenni ?
2011. febr. 14. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarsz frissíteni?
2011. febr. 14. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
A marketet, mert nem tudok vele letolteni
2011. febr. 15. 07:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A Market az automatikusan szokott frissülni ha épp a google megújítja.
2011. febr. 15. 17:49
 8/8 anonim válasza:

Töltsd le wi-fin keresztül letölteni egy alkamazás kezelőt

és egyszerüen USB-n rámásolod a fájlokat és telepíted:D

2011. febr. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!