Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amiben miden képpen van WiFi, és mx 30.000 Ft
2011. febr. 14. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

t-mobil, vodafone, telenor.. válassz

majd add meg a kritériumaidat és válogass

2011. febr. 14. 20:06
 2/5 anonim válasza:
100%

Ez azért nehéz, mert egyre több a baj sokal. Pl bementem egyik szolgáltatóhoz, és elmondtam, hogynagyon tetszik a nokia express musicom, de sok apró hülyesége, baja van, így is tetszik ,de néha kellemetlen. én is 30.000-ért vettem. Bár lehet 5.000ért régit beszámoltak. Szóval erre azt súgta a csávó, hogy a Nokiáknál a pénzesebbeknél is olyan hibák jönnek elő, hogy garanciába viszavittek sokat, megcsinálták, és ugyanolyan szar volt.

Nekem amúgy tetszik a menűrendszere, rengeteg témát lehet letölteni hozzájuk a mobile9.com-ról, rengeteg játékot, alkalmazást minden telefonhoz. Többszáz menűképet.témát.

amúgy a mobilguru meg más tesztoldalakon több oldalon keresztül leírják a telefonok használata közbeni tapasztalatukat, nekem nagyon tetszik, sok telóról sokkal több infőt írnak, mint a szolgáltatók oldalain a telefonok adatai közt.

Gugliba írd bele hogy telefon teszt, és több aprólékos tesztet végző oldalt is találsz, legtöbbnél sok kép van a menűről, próbaképek a fényképezőrből... összehasonlítások is...

2011. febr. 14. 20:33
 3/5 BlueBull ***** válasza:
Vagy nézz ki egyet pl. az Árukereső.hu -n, és ami megtetszik, keress rá a tesztjére is, amiről nem írnak, nem nagyon éri meg vele foglalkozni. (tapasztalat!)
2011. febr. 14. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
ZTE balde. igaz nem 30 hanem 40K, de új és mindent tud amit a nagyok.
2011. febr. 23. 01:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy Ace-t vettem :D voltak hatalmas kedvezményeink, így csak 15.000 volt :D
2011. márc. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!