Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 17601: ez egy ismerkedős...

17601: ez egy ismerkedős telefonszám?

Figyelt kérdés
Csak mert innen kaptam egy sms-t, hogy van-e valentin napi programom, visszaírtam, hogy ki vagy. Utána kaptam egy üzenetet, hogy üzenetemet továbbították majd újra írt, hogy régebben talizni akartunk stb. Szerintem itt nagy tévedés van, mert ilyen nem volt.
2011. febr. 14. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
nehogy írj többet! ez tuti valami lehúzás csak... biztos emelt díjas az sms vagy valami, hagyd a fenébe, többet ne is gondolj rá szerintem
2011. febr. 14. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
ja, meg ilyen számról, tuti, hogy nem ír magánszemély... bele akarnak rángatni valami fizetős izébe csak tuti, első voltam
2011. febr. 14. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
SMS társkereső, lehúzós dolog.
2011. febr. 14. 17:44
 4/9 anonim válasza:
Én is kaptam ma ilyet. Mondjuk én nem írtam vissza, inkább itt a neten kerestem, hogy mi a tök ez...
2011. febr. 14. 21:27
 5/9 anonim válasza:
Én is kaptam ilyet. Én sem írtam vissza. Először azt hittem, valaki ingyen sms oldaról írt, és ezt az általános számot jeleníti meg. Éltem a gyanúperrel, hogy ez valami reklám, de sem webcím sem cégnéz se márkanév nem volt benne - akkor mit reklámoz. Ezek szerint, akkor ott lehet hibázni, ha válaszolunk.
2011. febr. 14. 22:54
 6/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Én ma kaptam egy ilyen sms-t, amire - balek módon - válaszoltam is. És elindult a lavina...Sejtettem, hogy nem kellene reagálnom, de mivel soha(!!!!), semmilyen formában nem adtam ki a telefonszámomat ismeretleneknek, nem töltöttem le zeneszámokat, sem csengőhangot, de még csak nem is küldtem szavazatot semmilyen fórumra vagy játékra, ezért nem voltam elég elővigyázatos. A 2. érkezett sms után 15 perccel már bent voltam a Vodafone ügyfélszolgálati irodájéában, ahol közöték velem, hogy egy "multimédiás" cég küldi az sms-eket, teljesen mindegy, hogy válaszolsz rá vagy csak fogadod, emelt díjas szolgáltatásról(!) van szó, aminek az ára - mivel az esemény még elég friss volt, a könyvelést így nme látta - körülbelül 400,-FT/db-ra tippelte. A következő a teendő: új üzenetként kell elküldeni azt a szót, hogy STOP a 17601-es számra. Utána érkezik egy kedves (?) üzenet tőlük, hogy "köszönjük, a szolgáltatást leállítottuk." Ja, és mindegy, hogy nem rendeltél meg semmilyen szolgáltatást, akár egy "kedves jóakaród" is elküldheti/megadhatja a telefonszámodat és már érkezik is a romantikus "programajánló"....

2011. febr. 15. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:

"akár egy "kedves jóakaród" is elküldheti/megadhatja a telefonszámodat és már érkezik is a romantikus "programajánló"...."

Ez nem így működik. Ha meg is adja egy jó akaró a telefonszámodat valahol akkor te kapsz egy ingyenes SMS-t és csak akkor kerül neked pénzbe ha bolond módon válaszolsz rá.

2011. febr. 15. 16:14
 8/9 anonim válasza:
2011. febr. 15. 22:16
 9/9 anonim válasza:
Sajnálattal látom, hogy mások is kaptak hasonló üzenetet!!Én teljesen felháborodtam, hogy miért zaklat engem bárki is efféle üzenetekkel és milyen jogon küldi el akár a voda akár a jó ku..va anyja. Ráadásul úgy, hogy nem járultunk hozzá semmijen társkereső szolgáltatásra ráadásul arról sem tájékoztatnak, hogy ha valaki vissza ír az neki nagyon sok pénzbe kerül !!Hála én sejtettem, hogy ez valami átba..ós dolog ezért nem is írtam vissza, de amint megírtam ezt a kis üzit azonnal felhívon az ügyfélszolgálatot és magyarázatot kérek !! A tapasztalataimat megosztom veletek a későbbiek során :-) Ha jól értem és nem küldtem vissza az üzik akkor nem kell STOP üzit küldenem ??
2011. febr. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!