Mi lehet a baj? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Feltöltöttem a telefonomat. Mielőtt feltöltöttem még semmi baj nem volt, de most, hogy így csatlakoztatom, megőrül a gép is, meg a telefon is...a számítógép kiírja, hogy 'Windows - Nincs lemez' mégse, újra, tovább és X van, bármelyiket nyomom meg, kijön újra a hibaüzenet. A telefon pedig úgy őrült meg, hogy megváltozott a csengőhang, pedig meg is néztem, tuti nem én állítottam át, meg a csengőhang beállításnál is az van kiírva, amivel csörögnie kellene. A gépen a telefonon lévő fájlokat látom, de nem tudom megnyitni őket, pl. a képeknél azt írja, hogy nincs villámnézet. Amúgy már volt sokszor töltve, de ez az első eset, hogy ilyet csinál.
Előre is köszönöm.
2011. febr. 14. 17:14
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy valami víruosos progit tettél rá bár ennek kicsi az esélye. Telepítsd újra azt a progit amivel átmásolod a telórol a gépre. Vagy ha csak úgy progi nélkül másolod át akkor telóban akku és sim csere ha ez se segít nem tudom mit kéne csinálni, vidd be szervízbe vagy boltba ahol vetted, ha ott nem tudják megcsinálni, akkor add be gariba, ha nincs rá már akkor pénzért csináltasd meg,jobbat nem tok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Programot nem raktam a telefonra, csak zenéket szoktam. Egyébként újraindítottam a számítógépet, és mostmár nincs baj. Nem tudom mi lehetett a gond.
2011. febr. 15. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!