Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet megtudni egy...

Hogyan lehet megtudni egy emeltdíjas SMS-ről, hogy ténylegesen mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés
Egyes szolgáltatók nem jelzik az ilyen SMS-ek árát!
2011. febr. 14. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

14-15. oldal. Egységes minden díjcsomagnál és minden szolgáltatónál. A telefonszám határozza meg, hogy melyik díjkategória.

2011. febr. 14. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
lekéred az egyenleged küldesz 1 sms-t oda ahova akarod aztán megint lekéred és megtudod :)
2011. febr. 14. 18:58
 3/7 A kérdező kommentje:
A konkrét problémám a következő: egy szolgáltatásért emeltdíjas SMS-sel kell fizetni. Díj nincs megjelölve, csak annyi tudható, 90-es számot hívok. A 90-es számhoz több díjszabás is tartozhat, ~100 és ~1000 Ft között. Kérdés: melyik?
2011. febr. 18. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Elolvastad és _értelmezted_ a linkelt pdf-nek a megjelölt oldalát? Ha igen, akkor nem értem mitől merült fel a kérdés újra...
2011. febr. 18. 09:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos a link nem teljes (lásd lejjebb) ezért nem tudtam a lapot megnyitni!

[link]

2011. febr. 22. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne másold a linket, hanem klikkelj rá.

(Csináltam volna rövidítést, de nem lehet olyan linket használni itt)

2011. febr. 22. 15:22
 7/7 A kérdező kommentje:
OK. Megtaláltam, amit kerestem. Köszi!
2011. márc. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!