Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak telefonon keresztül...

Csak telefonon keresztül lehet market-ról letölteni dolgokat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen
2011. febr. 13. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Onnan igen, de van sok más hely, ahonnan megy PC-re is.

Marketről meg WiFin keresztül csináld, akkor semmi költség nincs rajta.

Én úgy csináltam, hogy SIM kártya se volt benne, na akkor próbáljon pénzt elvinni!

2011. febr. 13. 20:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez a SIM nélküli dolog nagyon nagy :D
2011. febr. 13. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, már nem csak telón keresztül lehet. Most újítottak, már gépről is elérhető a Market.

[link]

2011. febr. 13. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Hiába éred el gépről ha az install gombra kattintással a telefonon kezdi el letölteni a dolgokat.
2011. febr. 13. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:

20:17.. nézz oda! Lehagytam...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 13. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

21.30

Persze, hogy a telefonra tölti az alkalmazást, mire töltené, mosógépre? De gépen keresztül töltöd le, és a kérdés ez volt.

2011. febr. 13. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja ha így nézzük akkor tényleg igazad van. Viszont maga a letöltés és telepítés az a telefon zajlik és ha így nézzük akkor tényleg csak telefonról lehet marketről letölteni. De mindegy hülyeség ezen vitatkozni.

Amúgy van még egy oldal: www.appbrain.com ugyanaz mint a pc-s market csak előbb volt és ugyanúgy fenn van rajta a teljes market adatbázis.

2011. febr. 14. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:

NEM CSAK telefonra, gépre is tudok tölteni, mint fenti linkben jeleztem.

Miért oda? Így van a PC-n egy gyűjteményem, szomszéd, ismerős meglátja az én alkalmazásaimat, vagy ideadja, hogy csináljam meg neki, semmi perc, se net, se wifi nem kell hozzá és megvan.

Én így csinálom.

2011. febr. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!