Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a cink a samsung s5230-asom...

Mi a cink a samsung s5230-asommal?

Figyelt kérdés
Gondom: HA töltök le rá játékokat, nagyon kevés az, amit telepít...ilyen eddig nem volt. Ha telepíti, akkor kiírja,hogy nincs használható memória... Persze csak erre a telefonra készült játékokat töltök le, erre azért figyelek.
2011. febr. 13. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg újraindítással(vagyis lehet, h ram nem maradt benne szabad), vagy megtelt a teló memóriája, vagy a memóriakártya..
2011. febr. 13. 15:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. A memóriakártyámról már leszedtem szinte mindent, de még így is azt írja, hogy "java hiba, nincs használható memória". :/ Vagy azt írja, hogy a telepítés sikertelen. Már egy ideje csinálja ezt, csak most válik igazán bosszantóvá :/ Én a szoftver frissítésen gondolkozom...
2011. febr. 13. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy jó a teló? épp holnap akarok egyet venni! :)
2011. febr. 13. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
inkabb nevegyél semmient mint hogy s5230
2011. febr. 13. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:
100%osan meg vagyok elégedve vele. Én 20 éves vagyok,lány, amire nekem kell, arra tökéletes. Megbízható, nem lassú telefon. Én ajánlom.
2011. febr. 13. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat, és bocsi hogy offfoltam :) asszem megveszem, a mobilguru és mobilaréna is ajánlja! Szép estét mindenkinek :)
2011. febr. 13. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
A telefon memóriából törölj ki vagy másolj át a kártyára amit csak tudsz. A widgeteket ne hagyd nyitva.
2011. febr. 14. 00:23
 8/8 anonim válasza:

Sikerült már megoldani?

Ha nem,akkor több mint valószinű,hogy az oldallal vannak bajok,vagy a telefonod nem támogatja az oldalról letöltött játékot.. nekem is s5230-om van.Én is sokáig küszködtem ezzel a hibával de rájöttem h az oldal lehet csak hibás...küldök egy-két linket ami garantáltan jó!

: [link]

: [link]

Ha valami kérdésed lenne még akkor válaszolok!

Sok sikert!

2011. márc. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!