Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet galaxy 3-ban?...

Hogy lehet galaxy 3-ban? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Sok kérdésem lenne és előre köszönöm akinek türelme lesz válaszolni rá!

1. Mik ezek a saját fájlokban: android, dcim, lost.dir..stb. Mire lehet őket használni, mondjuk én használni se tudom mert nincs vmi telepítve.

2. Hol lehet beállítani mp3-at csengőhangnak?

3. mi az a layar, thinkfree office?

4. Mit lehet csinálni a samsung appsel?

5. Hogy lehet rárakni képeket, vidiket, zenéket a telóra samsung kiessel?

6. Lehet erre a telóra alkalmazásokat letölteni samsung kiesen keresztül, ami működik is rajta (mert ez a teló nincs a felsoroltak között)

Akik azt írják, hogy minek nekem ilyen teló ha semmit nem tudok, üzenem..bocs h élek és tudom használni csak az ilyen internetes cuccokat kell megtanulnom!

Még1x előre köszi a válaszokat, és azok is írjanak akik mondjuk csak 1 kérdésre tudják a választ! köszi!!!

2011. febr. 13. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. A dcim-ben tárolja az elkészített fényképeket

2. Beállításoknál keresd az audio beállításokat

3. a Layar az egy "valóságböngésző". Különböző szűrőket tudsz beállítani pl. étterem és megmutatja, hogy merre van a legközelebbi étterem. De ez Magyarországon még nem a legtökéletesebb. A think free office gondolom egy olyasmi alaklamzás mint a pc-n az MS office, vagy az oppenoffice

4. Alkalmazásokat tudsz letölteni, de ugyan ezt tudja a Market.

A többire nem tudom a választ. Egyszerűbb ha usb háttértár módban teszed a telefont ha összekötöd géppel és akkor simán tudsz másolgatni total commanderrel is a memóriakártyára.

2011. febr. 13. 14:07
 2/12 anonim válasza:
A Használati útmutatót nem csak dísznek adják ám! ;)
2011. febr. 13. 14:08
 3/12 A kérdező kommentje:
ezt most konkrétan dísznek adták :) amiket az leír azokat eddigis tudtam :/ első köszönöm =)
2011. febr. 13. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:

1. ne piszkáld, az oprendszer részei.

2. zenék ikon abban rámész a kérdéses emp3-ra, nyomva tartod a képernyőt, beugrik egy új menü, "beállít mint.."

3.

[link]

a thinkfree egy pdf/dokumentum megjelenítő

4. semmit

5. amikor rádugod a kábelt, akkor még nem kapcsolódik, elöbb a telefonon az értesítések között megjelenik az usb kapcsolat és ott külön kell neki mondani, hogy kapcsolódjon.

6. minek a kies? erre való a market.

2011. febr. 13. 14:14
 5/12 A kérdező kommentje:
beszarás h nekem ha folyamatosan nyomom akkor csak olyanok jönnek be h: megoszt, töröl, átnevez, áthelyez,másol és részletek..semmi beállítás :@ uccsó köszönöm!! sok segítettél te is :)
2011. febr. 13. 14:28
 6/12 A kérdező kommentje:
nem szóltam, rosszat néztem!
2011. febr. 13. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:

"A Használati útmutatót nem csak dísznek adják ám! ;)"

lósz@r sincs benne egyébként leírva, nekem már hónapok óta megvan ez a telefon de még majd minden nap találok benne valami új dolgot...

2011. febr. 13. 14:36
 8/12 A kérdező kommentje:
utolsó ezért felszavazlak mert szebben én se mondhattam volna :) am. az sms hangot nem lehet beállítani..legalábbis én term. nem tudom :)
2011. febr. 13. 14:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Pedig be lehet. Vagy létrehozol a kártyán egy ringtones nevű mappét és ebbe egy notification mappát. Ide ha bemásolsz hangokat akkor azt be tudod állítani sms hangnak. Vagy a Tone Picker nevű alkalmazást is használhatod hozzá. Ez szerintem egyszerűbb.
2011. febr. 13. 14:49
 10/12 A kérdező kommentje:
megpróbálom. Most hogy írod ezt a notification dolgot is mindenütt látom, esetleg ezt is letudod írni, hogy mi ez? :$
2011. febr. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!