Hogy lehet galaxy 3-ban? (többi lent! )
Sok kérdésem lenne és előre köszönöm akinek türelme lesz válaszolni rá!
1. Mik ezek a saját fájlokban: android, dcim, lost.dir..stb. Mire lehet őket használni, mondjuk én használni se tudom mert nincs vmi telepítve.
2. Hol lehet beállítani mp3-at csengőhangnak?
3. mi az a layar, thinkfree office?
4. Mit lehet csinálni a samsung appsel?
5. Hogy lehet rárakni képeket, vidiket, zenéket a telóra samsung kiessel?
6. Lehet erre a telóra alkalmazásokat letölteni samsung kiesen keresztül, ami működik is rajta (mert ez a teló nincs a felsoroltak között)
Akik azt írják, hogy minek nekem ilyen teló ha semmit nem tudok, üzenem..bocs h élek és tudom használni csak az ilyen internetes cuccokat kell megtanulnom!
Még1x előre köszi a válaszokat, és azok is írjanak akik mondjuk csak 1 kérdésre tudják a választ! köszi!!!
1. A dcim-ben tárolja az elkészített fényképeket
2. Beállításoknál keresd az audio beállításokat
3. a Layar az egy "valóságböngésző". Különböző szűrőket tudsz beállítani pl. étterem és megmutatja, hogy merre van a legközelebbi étterem. De ez Magyarországon még nem a legtökéletesebb. A think free office gondolom egy olyasmi alaklamzás mint a pc-n az MS office, vagy az oppenoffice
4. Alkalmazásokat tudsz letölteni, de ugyan ezt tudja a Market.
A többire nem tudom a választ. Egyszerűbb ha usb háttértár módban teszed a telefont ha összekötöd géppel és akkor simán tudsz másolgatni total commanderrel is a memóriakártyára.
1. ne piszkáld, az oprendszer részei.
2. zenék ikon abban rámész a kérdéses emp3-ra, nyomva tartod a képernyőt, beugrik egy új menü, "beállít mint.."
3.
a thinkfree egy pdf/dokumentum megjelenítő
4. semmit
5. amikor rádugod a kábelt, akkor még nem kapcsolódik, elöbb a telefonon az értesítések között megjelenik az usb kapcsolat és ott külön kell neki mondani, hogy kapcsolódjon.
6. minek a kies? erre való a market.
"A Használati útmutatót nem csak dísznek adják ám! ;)"
lósz@r sincs benne egyébként leírva, nekem már hónapok óta megvan ez a telefon de még majd minden nap találok benne valami új dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!