Mit jelent az, hogy Samsung Omnia 7 'számlásan' 29990 ft?
Lehet, hogy hülye vagyok de soha nem értettem hogy vannak az ilyen telefonelőfizetések stb..
itt ugye az van hogy samsung omnia 7 számlásan 29990 ft. Ez most azt jelenti hogy minden hűségnyilatkozat stb nélkül elvihető csak ennyi pénzért?
Mert ilyeneket is ír hogy
MobilKvartett 1000
Beszélgetés (400 perc), internet (1 GB), SMS (200 db), MMS (40 db) egy csomagban. Havidíj: 9990 Ft.
2 év tarifahűség
tarifahűség nélkül
2 év hűségnyilatkozat
Bolti ár: 49 990 Ft
Bolti ár: 120 990 Ft
1 év hűségnyilatkozat
Bolti ár: 126 990 Ft
stb.. szóval elvagyok veszve. most akkor hogy is van ez?
ez azt jelenti, hogy ha ezzel se vagy tisztában, baromira nem kell neked egy ilyen mobil. :D
Amúgy a tarifahűség ideje alatt fizeted nekik az előfizetési díjat, azt kikeresed mennyi, és annyit fizetsz a szolgáltatónak minden hónapban. Ha nem fizeted, jönnek a behajtók.
Mint előttem mondták:
Viheted 29900-ért, de két évig fizeted a havi 15000 előfizetést, amiben sok lebeszélhető percet és netet is kapsz.
Ha 2 éven belül meg akarsz válni tőlük rengeteget fognak Tőled behajtani...
Azt jelenti hogy 126 ezerért kapod meg legolcsóbban, az összes többi megoldással csak drágább, annak ellenére hogy részletre fizeted, ahány évet aláírsz annyi ideig, mellé még a méregdrága havidíjak, mert ugye nem a legolcsóbbal adják. Ha meggondolod magad, akkor is ki kell fizetned, csak egy összegben, valamint a szerződésbontáskor kötbéreznek is.
A kérdésedből ítélve valami olcsóbb telefont nézegess ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!