Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony X8 jó telefon, vagy...

Sony X8 jó telefon, vagy inkább Nokia C3-00?

Figyelt kérdés
Wi-Fi-se de olcsó telefont szeretnék. Most nokiám van elötte sony volt, nokiát jobbnak érzem, de olvastam hogy c3-nak szar a wifije. igaz? melyik jobb teló?
2011. febr. 11. 22:39
 1/7 anonim válasza:
nekem a nokiákról amelyek symibianosok azokról az a véleményem h egy nagy adag FOS, x8 sokkal jobb és androidos
2011. febr. 11. 22:45
 2/7 A kérdező kommentje:

wifi érdekelne főleg

(androiddal szerinted lehet sört nyitni?)

2011. febr. 11. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

x8.

és mivan a sörrel?

2011. febr. 12. 01:45
 4/7 A kérdező kommentje:

nemtudom, reklámba volt :D

a sony-val lehet szép képeket csinálni, zenét hallgatni, küldeni bluetoothon? rendesn működik

össze lehet kapcsolni nokiával?

2011. febr. 12. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a Nokia, mint a legtöbb mai Nokia egy nagy kalap szar, a bűdösebbik javából. Tényleg X8-at vegyél, mert a C3-al rengeteg baj van: mikor megveszed egy software telepitéssel kell kezd, mert az S40, ami rajta van, az elfogadhatatlan. Azontúl a wi-fi-t képtelenség működésre birni, mert soha nem kap hálozatot......AZ UTOLSÓ TELEFON, AMIT MEG SZABAD VENNI! De itt is van egy teszt, amelyet ha elolvasol, elmegy a kedved még a Nokia szó kiejtésétől is!

[link]

2011. febr. 12. 09:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszz.

A mostani nokia-m egy egyszerű 6300 az szuper.

Barátmonak N97 Mini-je van, folyton lefagy, a wifi nem szar azon de nem is a legjobb. Szerintem a Samsung Monte-bam van a legrendesebb wifi. Ismerősömnek van, 20M-re voltam a routertől, 2-3 fal és úgy jelezte térképen, hogy középtávban van. Magyarul olyan 40m a max. A Monte-val az a bajom, hogy a szaros T-Mobile-nál nincs fekete :S

2011. febr. 12. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem x8-am van és jó kis teló. Wi-fi vel semmi gond, jól működik. Most nemtudom hogy a t-mobile nál milyen operációs rendszerrel adják, de az 1.6-ossal nem tudsz küldeni bluetooth-on de pár perc alatt frissíted 2.1-re ésaz már támogatja a küldést is.
2011. febr. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!