Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? Samsung...

Melyiket válasszam? Samsung GT-S5620 Monte vagy T-Mobile Pulse Mini?

Figyelt kérdés
A Samsungnak szebb és nagyobb a kijelzője, a Pulse viszont android. Főleg netezésre szeretném használni wifin keresztül. Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
2011. febr. 11. 21:12
 1/5 SuT válasza:
Nekem montem volt,azt nem javasolnám senkinek.Netezni lehet vele elég tűrhetően egy telefonhoz képest de minden egyéb pocsék.1.és a legnagyobb probléma az,hogy beszélgetésnél berezonál,majdnem mindig,a vonal másik végén azt hiszik,hogy ép fúrás közben beszélgetsz,ez nagyon komoly.2.kényelmetlen,nem tudod úgy fogni,hogy beszélgetés közben meg ne nyomkodnád az oldalán lévő valamelyik gombot,mindkét oldalán pont rossz helyen vannak a gombok.3.a kamera,persze,telos kamerához viszonyítva egyenesen pocsék.4.hasznavehetetlen menü rendszer. ÉN az androidosra voksolok.
2011. febr. 11. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
na sokat akarsz netezni akk semmiképp sem monte, mert abba nincs qwerty billentyűzet.
2011. febr. 12. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy tűnik, Pulse lesz :)
2011. febr. 12. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
egy értelmü hogy pulse mini
2011. febr. 13. 14:44
 5/5 anonim válasza:
Igen,a Pulse Mini.
2011. máj. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!