Van QWERTY-s teló, ami max.60000 Ft?
köszi.:)
utolsó: nem érintőképernyősre gondoltam
amúgy jöhetnek még.:D
Nokia E63 tapasztalatok?
Nekem Sonny Ericcson X10 Mini Pro van.
Kártyafüggetlenül 63 volt webboltból. (Plázákban 90-ért láttam ugyan ezt).
Csúsztatható QWERTY-s android. Sokat sztárolták, biztos hallottál már róla. Android, így persze alap az érintő képernyő, wi-fi, gps, stb.
A szövegértő modulom úgy interpretálta a "qwerty"&&"nem tapizós" kombinációt, hogy a qwerty billentyűzet ne legyen tapizós (értelemszerűen minden tapizós tud megjeleníteni qwerty-t), hanem fizikai gombokkal legyen megvalósítva.
Azért jutott erre a következtetésre, mert a fizikai gombos qwerty mellett az érintő képernyő megléte vagy nemléte lényegtelen az óhaj szempontjából.
Ezen új nézőpont szerint (fizikai qwerty, aminek nincs érintő képernyője) el kell keserítselek. Manapság az összes valamire való okostelefont felszerelik érintő képernyővel (egyrészt mert csak, másrészt mert a számítógépes egér funkcióját látja el az alkalmazásokban), így nehéz dolgod lesz megtalálni álmaid telefonját.
Ajánlom mondjuk ezt. Pár ezer forintért megkapod. Nokia (minőség), qwerty, és nem érintős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!