Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb a Samsung...

Melyik a jobb a Samsung galaxy S vagy Iphone 4?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 07:11
1 2
 1/13 anonim válasza:

Samsung!

Az Iphon drága, egy év alatt tönkremegy. Mivel lesz rajta kopás, a szerviz nem javítja.

A szoftról nem beszélek azt mindenki döntse el melyik tetszik.

2011. febr. 11. 08:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Volt már egy ilyen kérdés, 40 valahány válasszal keress vissza ott minden ki lett fejtve.

Szerintem Galaxy S csakis froyo rommal száll harcba egyébként de akkor keményen.

2011. febr. 11. 10:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Galaxy S
2011. febr. 11. 14:44
 4/13 anonim ***** válasza:
syxalag
2011. febr. 11. 19:31
 5/13 anonim válasza:
ugyanmár, az iphone ezerszer jobb,egyebkent tesómnak két évig volt iphone-ja és egy karc nem volt rajta
2011. febr. 13. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
ha nem kell ra vaku akkor samsung, d egyebkent iphone, ja es amugy karc es utesalloak, szoval nem tudom h hol hallottatok ilyen hulyesegeket.
2011. febr. 13. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:

09:33

És akkor indokolnád is?

Meg tudsz egyáltalán bármit a telefonokról, és nem csak az iphone-ról?

2011. febr. 13. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Ugyan már, a 09:33-as egy elfogult iPhone nyomorék. Nem ért semmihez, mert ha értene, nem irna ilyen hülyeségeket! Már nem is ereszkedem le az idióták szintjére, mert s suttyók legyőznének a rutinjukkal. Semmivel nem tud többet az iPhone, maximum nyálverésre jó a tizenéves r.i.b.a.n.c.o.k előtt!!!
2011. febr. 13. 16:20
 9/13 anonim válasza:

9:33-as vagyok

nem kell leszólni az iphone-t csak azér mer nektek nem tellik rá, egyébként szerintem azér jobb az iphone mer jobban ki lehet használni a tudását

2011. febr. 15. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:

És honnan veszed, hogy nem telik rá?

Nem akarom sorolni, hogy milyen cuccaim vannak, de már csak ps3 játékra többet költöttem, mint amennyibe egy iphone kerül.

Ettől függetlenül sosem vennék iphone-t.

Nem rossz telefon, de nem a legjobb, ha meg telefont vennék, alap, hogy a legjobbat (amibe még i betűs sincs).

És ez elég szar érv, hogy jobban ki tudja használni, kb olyan, hogy semmit sem tudsz mondani, de nem akarod, hogy hülyének nézzenek.

Mellesleg nem tudom egy tudatlan ember, mint te, hogy tudná bárminek is a tudását kihozni.

2011. febr. 15. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!