Melyik a jobb a Samsung galaxy S vagy Iphone 4?
Samsung!
Az Iphon drága, egy év alatt tönkremegy. Mivel lesz rajta kopás, a szerviz nem javítja.
A szoftról nem beszélek azt mindenki döntse el melyik tetszik.
Volt már egy ilyen kérdés, 40 valahány válasszal keress vissza ott minden ki lett fejtve.
Szerintem Galaxy S csakis froyo rommal száll harcba egyébként de akkor keményen.
09:33
És akkor indokolnád is?
Meg tudsz egyáltalán bármit a telefonokról, és nem csak az iphone-ról?
9:33-as vagyok
nem kell leszólni az iphone-t csak azér mer nektek nem tellik rá, egyébként szerintem azér jobb az iphone mer jobban ki lehet használni a tudását
És honnan veszed, hogy nem telik rá?
Nem akarom sorolni, hogy milyen cuccaim vannak, de már csak ps3 játékra többet költöttem, mint amennyibe egy iphone kerül.
Ettől függetlenül sosem vennék iphone-t.
Nem rossz telefon, de nem a legjobb, ha meg telefont vennék, alap, hogy a legjobbat (amibe még i betűs sincs).
És ez elég szar érv, hogy jobban ki tudja használni, kb olyan, hogy semmit sem tudsz mondani, de nem akarod, hogy hülyének nézzenek.
Mellesleg nem tudom egy tudatlan ember, mint te, hogy tudná bárminek is a tudását kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!