Miért nem működik a 0. facebook?
Figyelt kérdés
SE X8-am van, és a T-Mobile elküldte a linkjét, rákattintottam, és azt írta ki hogy a weboldal nem elérhető. Mi lehet a baj?2011. febr. 10. 16:22
1/13 anonim válasza:
Kereső itt balra.
Beírod hogy facebook.
Elolvasod.
Felfogod.
Megoldod.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=28&keres..
2/13 bp1985 válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:31
Olvasni nem tud, azért kérdezte meg.
4/13 anonim válasza:
Igen, de akkor hiába válaszolunk, nem tud vele mit kezdeni.
5/13 anonim válasza:
Rájöttem: 1024*768 vagy kisebb felbontás mellett görgetés nélkül nem látszik a kereső!
6/13 anonim válasza:
nekem ugyan ilyen telefonom van, rendesen működött, aztán egyik nap ugyanazt írta ki, mint neked. azóta megint jó, nem tudom, mi volt a baj. lehet, hogyha pár órával később próbálod, jó lesz.
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Köszii :))
A többinek pedig: Azt nem tudom, hogy az ilyen emberek honnan a fenéből veszik a bátorságot hogy leoltsanak, miközben nem is ismernek. Analfabéta nem vok, vili? Vagy talán ti nem tudtok olvasni és így próbáljátok leplezni?:))
Egyébként meg tudom hol a kereső, el is olvastam néhányan, de hát azt szűrtem le hogy a többieket is leoltotta néhány okos kis emberke, akik olyan okosnak hiszik magukat, azt gondolják hogy ez alapműveltség hogy ezt tudjuk...Szal ezz van :))
2011. febr. 10. 16:59
8/13 anonim válasza:
Az az alapműveltség hogy kb 200 embernek leírjuk ugyanazt és jön még 100 aki nem bírja elolvasni ...
9/13 bp1985 válasza:
Az olvasási, illetve szövegértelmezési problémátokkal sajnos mi nem tudunk mit tenni. Magyarul, érthetően, szájbarágósan le van írva itt is, illetve a t-mobile oldalán is, hogyan működik. Sajnálom, hogy neked sem sikerült megértened.
10/13 A kérdező kommentje:
Hogy tudtam volna megérteni, ha a többi ilyen kérdésnél is csak bunkóskodni tudtak a válaszolók...Nem adtak értelmes választ...
2011. febr. 11. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!