Mi a véleményetek a Windows Mobile 7-ről?
Először is: Windows Phone 7 (nem mobile). Alapjaiban eltér a korábbi Windows mobile-tól. Teljesen új rendszer, a felhasználói felület nem hasonlít egyetlen jelenlegi mobilos oprendszeréhez sem. Gyorsaságban és gördülékenységben veri az androidot, az iOS-el van egy szinten. A rendszer maga soha nem fagy le, nagyon ritkán akad, persze a telepített programokkal azért van néha kisebb probléma. A felhasználói felület sokak szerint primitív és undorító, szerintem roppant elegáns és letisztult, egy biztos: nagyon egyszerűen használható. Talán éppen emiatt a rendszer testreszabhatósága és a beállítások száma igen szűkös, és van egy-két dolog, ami nagyon hiányzik belőle (pl. a hangerőszabályozást valami rettenetes, ahogy megoldották).
A rendszer tudása összességében jelen pillanatban a konkurensekétől elmarad, de folyamatosan jönnek a frissítések. Pár héten belül lesz copy-paste, őszre multitasking és IE9. A Nokiával való együttműködés komoly lendületet fog adni a platform és a rá érkező alkalmazások fejlesztésének, úgyhogy nagy jövő előtt áll a WP7. Idővel akár az iOS-nél is jobb lehet (kezelhetőségben és sebességben már most azon a szinten van).
Ha van konkrét kérdésed bármiről, nyugodtan kérdezz.
Egyébként amit leírtam tapasztalatból írtam le, Optimus 7-em van;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!