Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül egy Vodafone...

Mennyibe kerül egy Vodafone feltöltőkártya számmal?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
??? Miféle számmal? Telefonszámmal? Azt nem a sim kártyához adják?
2011. febr. 9. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismersz egy ilyet: www.google.hu

Meg egy ilyet: www.vodafone.hu

De ha a kettőt ötvözöd akkor VÓÁLÁ!!

[link]

Ha így se esett le akkor mondom: 2700Ft de ebből asszem 500Ft lebeszélhető

2011. febr. 9. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:

feltöltőkártya számmal? keversz...

szóval van a sim kártya, amit külön meg kell venni, felettem írták, hogy mennyi

aztán ha az egyenleged kimerült akkor feltöltőkártyával tudsz rá tenni pénzt, az, hogy mennyibe kerül a feltöltő kártya azt a vele érvényesíthető összeg határozza meg

pl: 3000 Ft-al szeretnéd feltölteni akkor 300 Ft a feltöltőkártya (nem tudom, hogy a vvodánál milyen címletű feltöltőkártyák vannak)

2011. febr. 9. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Vodafone kártya érdekelne. Nem vagyok magyarországi, és nálunk úgy van, hogy kapok egy sim kártyát, azzal pedig a kártya értékének megfelelő összeget beszélhetek (majd ha akarom feltölthetem). Tehát tegyük fel, hogy egy sim kártya 4 euró, akkor azt lebeszélhetem.
2011. febr. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!