Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Star s5230 jó telefon?

A Samsung Star s5230 jó telefon?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

@22:18

Nekem androidos Bladem van, és 36-ért vettem. Eddigi legdrágább telefonom volt. És leszarom a divatot. Ne magadból indulj ki.

Amúgy volt már a kezemben S5230, és szerintem is kritikán aluli. Honnan veszed, hogy aki ért is hozzá, az csak nagyzolsából vagdalkozik, minden tapasztalat nélkül? Ezrek vették meg az S5230-at 30 ezer fölött. Pénzkidobás volt? Igen. Egy barátom 40-ért vett LG KU990i-t. Most látja a Bladem mellett, hogy milyen hulladékot vett. Késő bánat. Nem gondolkodhat mindenki időben. Éppen ezért, ha már a kérdező megkérdezte, segítsünk neki jobbat választani, ne hagyjuk meg a rossz döntésében.

2011. febr. 11. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Az S5230 ennek a felébe került és bocsi, de mégsem kínai. Egyébként a Bladenek is van egy csomó hibája, de mindegy.
2011. febr. 11. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:

"Az S5230 ennek a felébe került és bocsi, de mégsem kínai."

Kis szívem az S5230 hulladék minden szempontból.

A ZTE Blade legalább okos még ha kínai is külső minőségben.

2011. febr. 11. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:

"Az S5230 ennek a felébe került és bocsi, de mégsem kínai."

LOL, nehogy már még büszke is legyél rá :DD

2011. febr. 13. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!