Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefon a...

Szerintetek milyen telefon a Samsung Wave 7230?

Figyelt kérdés

Az a bőrlap ami a képen van a telefon elején, azt alapból adják hozzá?

[link]

És van e ceruza a telefonhoz alapból?

2011. febr. 8. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
a kijelző védő lap v tok sztem külön van , biztos lehet venni hozzá cerkát is, bár sztem felesleges hozzá
2011. febr. 8. 22:40
 2/4 bp1985 ***** válasza:
Az a kijelzővédő rajta van gyárilag. Ceruzával nem működik, tesómnak volt ilyen telefonja, próbáltam a régi htc-m ceruzájával, de meg sem mukkant.
2011. febr. 8. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennek a kijelzője nem rezisztiv, hogy a ceruza nyomkodására reagáljon. Sőt, nem is működik vele. Ez kapacitiv technológia, amelynek során a képernyőben feszültség van és az ujjaddal földeled le ezt az érintkezést, ami alapján a telefon megtudja, hogy milyen pozicióban nyomtad meg a képernyőt. Ennek köszönhetően sokkal érzékenyebb és tartósabb. Amúgy jó kis telefon, teljesen rendben van, mind összeszerelésben, mind használatban!
2011. febr. 9. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2011. febr. 9. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!