ZTE Blade, vagy Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro?
ZTE:
Pros: Tudásához képest nagyon olcsó, szép és nagy kijelző, egy kis bütyköléssel elég gyors rendszert lehet kialakítani, 512ram, ami már a fleső kategóriás mobilokba szokott lenni. A ZTE a telenornak a mobilnternetét építette ki (tudtommal).
Cons: Olcsó ház, könnyen karcolódik, rossz kamera, nincs vaku, sötétben lehetetlenség képet készíteni vele, és borzalamas videó minőség. Pixel hiba(bár nem tudom, hogy az utóbbiaknak van-e), nem egy embertől hallottam, hogy jack bemenetnél porosodik a kijelző belülről(garival nem cserélik ezt), páran panaszkodnak, hogy halk (és ugyan annyian le is hurrogják őket, mert nekik jó). Magyar országon nincs hozzá márka szervíz, így ha tönkremegy, akkor gariztatás, viszont ha lejár a garancia, akkor nem tudok mit kezdeni vele.
Xperia X10 Mini Pro:
Pros: Valamivel márkásabb, jó visszajelzéseket hallok róla, jó minőségű ház, jó fényképezőgép, egészen elfogadható videó készítés. QWERTY billentyűzet, amit már próbáltam is, nagyon kényelmes, és könnyű vele írni. Van márkaszervíz, nem hallottam róla hibákat. Ugyan akkora processzor, mint a ZTE Bladeben, memóriáról sajnos nem tudok.
Cons: Kijelző színe nem olyan szép, kicsi felbontás, ha venném, akkor használtam vateráról venném (úgy van egyenlő árban). Könnyű elhagyni, és kimosni (jártam már hasonlóan).
Továbbá: az, hogy kicsi a kijelző, azt nem tudtam eldönteni, mert tetszik is, meg nem is, ha ezt választanám, akkor órán ezzel írnék.
És még: mind a két telefonnak elég kicsi az élettartama, ezzel tisztában állok, és egyébkétn is úgy tervezem, hogy napont töltöm.
Mivel a ZTE-nek több ellenérvet írtál, akár el is dőlt.
(Bár én meggondolnám, hogy ugyanannyiért egy egy év garanciás ketyerét vagy valakinek a (ki tudja hogyan) használt (garancia nélküli?) telefonját venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!