Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC vagy Samsung legyen?

HTC vagy Samsung legyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy felső kategóriás telefont (van rá keret) csak nem tudom milyen legyen. Ez a kettő márka ami nekem bejön ezek közül is csak a HTC HD2 HD7 EVO4g Desire HD vagy samsungnál Omnia 7 , Galaxy s. A HTC nagyon bejönnek de néhány már túl nagy de a samsungokban meg néha nem bízok.

Esetleg egy megbizható tanács sokat nyomna a latba tehát légyszi írjatok. Iphonet nem akarok semmi körülmény között.

2011. febr. 8. 21:00
 1/10 bp1985 ***** válasza:
evo 4g-t itthon nem tudod használni. hd2 van nekem, semmi baja, max annyi, hogy windowsos, viszont ez engem nem érdekel, mert amire nekem kell, azt tudja. Desire hd sem rossz, bár nem cserélném rá a hd2-őt. Galaxy s-re már cserélném.
2011. febr. 8. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá keret, én a helyedben őt vinném haza :)
2011. febr. 8. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:

bocsi, a link lemaradt :)

[link]

2011. febr. 8. 21:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor Galaxy s Hd2 vagy Hd7 vagy Desire Hd. Nagyon kiélezett szerintem mert a galaxy s nek a legjobb a kijelzője super amoled ugye de a htc-k megbizhatóak és nagy kijelzősök.
2011. febr. 8. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
A Samsung is nagyon megbítható.HTC-vel szerencsére csak egyszer volt gondom, amikor fogta magát, és állandóan újraindult mikor menübe léptem.Aztán megjavítottak és jó lett:D Én a helyedbe a Galaxy S-t venném:-)
2011. febr. 9. 07:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Kinézetre az OMNIA7-et venném, mert az igazi tiszteletet követelő és elit telefon, nem akárki futkosik olyannal, na de az oprendszere kicsit elbizonytalanit. Viszont a Galaxy S-et minden gondolkozás nélkül venném, és a Samsung-okkal tényleg nincs probléma, főleg a felsőkategóriásokkal. A htc-k is jók, de engem valahogy a Samsung készülékek jobban meggyőztek!
2011. febr. 9. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem galaxy s-em van és nagyon jó

de az omnia 7ről azt hallottam az is nagyon jó nem laggol

2011. febr. 9. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egy felső kategóriás mobiltelefonnál alapkövetelmény a villanó. Nemtudom elképzelni mi történhetett hogy a Galaxy S-nél ez az apró kiegészítő lemaradt. Jelenleg HTC Desire-t használok, de már most tudom hogy soha többé más márkát nemválasztok és maradok a HTC-nél. A felsoroltak közül vagy a Desire HD-t venném vagy a HD7-est, attól függ hogy winmob jön be neked jobban vagy az Android.

[link]

ezt ajánlom elolvasni :)

2011. febr. 9. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát azért meg kell hagyni, hogy Windows Mobile 7-ből az OMNIA7 a legjobb, nem a HD7! De neked kell eldönteni, hogy melyik mobilplatformot választod! Összességében én is az Androidra szavazok, de a Galaxy S-nél egyáltalán nem akkora porlbéma a vaku hiánya. Mindenkinek más az értékrendje! Nekem fontos a képernyő, ezért választottam a azt! Nekem egy ilyen drága telefonba viszont fontosabb a vakunál a szép és érzékeny képernyő, amiben a Desire hagy némi kivánnivalót magaután.

http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg

2011. febr. 9. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt elismerem hogy a az OMNIA7 jobb mint a Desire :D De azt megkell vallani hogy nem egy árkategória a kettő :)
2011. febr. 9. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!