Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Samsung Omnia HD?

Jó telefon a Samsung Omnia HD?

Figyelt kérdés
lehet azt veszek magamnak, csak kéne egy kis infó róla :)
2011. febr. 8. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
googleeee.....
2011. febr. 8. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

nagyon jó mobil csak annyi hogy mikor a fényképeket nézed akkor lassú,

de a helyedben inkább már galaxy s et vennék vagy várd meg a galaxy s2-őt ami most ezen a héten mutatják be asszem

de ha ezeket nem akkor omnia is tökéletes

2011. febr. 8. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
gagyi
2011. febr. 8. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Gagyi a lyuk, amiből kijöttél, az! Egyáltalán nem gagyi. Én nagyon is megvoltam elégedve a telefonnal. Számomra stabil volt, tehát összeszerelésével nem volt probléma. Tudása meg annyi volt, amennyit ki tudtam használni, nekem tökéletesen megfelelt, soha semmi problémám nem volt vele. A zenei élménye tényleg nagyon odaver és a filmnézések is kielégitették igényemet. Összességében egy nagyon használható és okos telefon, viszont némi komrpomisszumot azért kell kötni vele, ugyanis a Windows nem olyan szabad, mint az Android!
2011. febr. 8. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy fostalicska a teló.
2011. febr. 8. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
92%
A Samsung jó porszívót csinál, viszont telefont nem. Felejtsd el. Csak NOKIA!
2011. febr. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!